Milyen analóg fényképezőgépet vegyek?
Lehet, hogy analóg gépet olcsón kapsz, de egy tekercs szar film (24 kocka) is majdnem egy ezres. Elég drága tanulópénz.
Inkább vegyél használt Canon 10D/20D/30D gépet. Még viszonylag olcsón beszerezhetők és szép a képük. És ugyanannyiért kapsz rá obit, mint bármelyik másik filmes gépre.
Útolag a válasz hátha valakinek hasznos lesz:
Zenit E-t vettem már lassan egy éve megvan a tapasztalataim szerint neten 500-600ft a film rendelve helyileg ha bemész a körúton a fényképezőgép boltba 800ft előhívás 800ft A gép 5000 volt a canon eos 10D 50 000ft továbbá akkora digitális kijelzőn nem éri meg tartozékok drágák egy nikon olympus úgyan ilyen áron jobb minőséget állít fel. Persze canononosoknak mindegy mit mond az ember. Mivel film ezért a minősége nem hasonlítható össze egy egy kis alacsonyabb kategóriájú digitálissal scannertől függ továbbá előhívásnál papírlapnagyságtól ;) a minősége mivel analóg sokkal jobb HA jó agép! persze ez jó vásárlástól függ.Továbbá objektíveket 4000-20 000 ftig találhatóak rá alapobival 50 én még tervezek 35 135 42 menettel akár nagyanyám praktikáa pentaxát is rábuherálhatom.Soha nem bántam meg A legjobb volt rajta megtanulni. Soha nem cserélném le csupán a fotósiskolámhoz tervezek egy digitális gépet hogy majd azzal törjem a szakmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!