Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Erősítő ezek alapján működni fog?

Erősítő ezek alapján működni fog?

Figyelt kérdés

Már régóta szeretnék megépíteni egy saját kézzel készített erősítőt, pl ezt:

[link]

csak 1 a baj, nem tudom, pl a 22k mit jelent? vagy azok az ábrák? utánna nézegettem, és nemtaláltam semmit. táppal nemlenne probléma. annyir kérek tőletek, hogy ha letudnátok írni, hogy hova, milyen, mekkora ellenállás szükséges, és a kis ábrák mit jelölnek, akkor leírnátok nekem (:

Sok sikert

2011. jún. 18. 15:28
 1/9 A kérdező kommentje:

vagy pl itt egy kép ugyan arról

a C11 meg az R13 meg ehhez hasonló jelölések mit jelenthetnek?

2011. jún. 18. 15:32
 2/9 A kérdező kommentje:
2011. jún. 18. 15:32
 3/9 Panda Péter ***** válasza:
nem abszolut nulla elektronikai tudással kéne erősítő építésbe vágni.
2011. jún. 18. 16:06
 4/9 A kérdező kommentje:
rendben tudom kihívás de te is pl segíthetnél h mi micsoda.
2011. jún. 18. 16:10
 5/9 Panda Péter ***** válasza:
a kapcs. rajz elég egyértelmű, a 22k 22k Ohm-os (22000 Ohm-os) ellenállást jelent, stb. kondenzátoroknál ugyanez (22uF = 22 micro Farad). amire szükséged lesz, az egy nyákrajz, az alapján kell nyákot maratni, majd kifúrni és beforrasztani az alkatrészeket. ehhez elég komoly felszerelésre lesz szükséged.
2011. jún. 18. 16:20
 6/9 A kérdező kommentje:
egymásra foraasztom őket úgy nemjó?
2011. jún. 18. 19:46
 7/9 Panda Péter ***** válasza:
tényleg nem akarlak megsérteni, de olyan butaságokat kérdezel, szerintem egyelőre felejtsd el az egészet. azt nem mondom hogy örökre, de én azt ajánlom hogy ásd bele magad kicsit az elektronikába, mint az elméletbe mind a gyakorlatba.
2011. jún. 18. 19:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Így néz ki hozzá egy panel, így kell az alkatrészeket beleforrasztani. Valakivel csináltasd meg.

[link]

[link]

2011. jún. 18. 20:08
 9/9 anonim ***** válasza:

de ha jól tudom csinálhatsz hozzá egy nyomtatott áramkört (vagy először próbáld meg építeni TINA kapcsolási szerkesztővel) és utána egy nyomtatott áramkörös progival!

amúgy tényleg jobban bele kellene ásnod magad ebbe az egész elektronikába...!!!

2011. jún. 19. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!