Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » IPodon kívül melyik a legjobb...

IPodon kívül melyik a legjobb zenelejátszó "kütyü"?

Figyelt kérdés
Már elegem van méregdrága apple cuccokból. Nekem most van először és valószínűleg utoljára iPodom(nano-5g) Sz.gép nélkül nem tudom tölteni,összesen 10 óra(2-3 nap kb) zenelejátszás után lemerül,aztán táborban,külföldön hurcolni kell majd a laptopot is,akkor a töltő hozzá 8000 ft,az olcsóbbakra nem reagál,ha új gépre csatlakoztatom,mindent letöröl,csak úgy tudok rá új számokat tenni,csak gépen keresztül tudok róla törölni dolgokat... Arról nem is beszélve,hogy nem minden 3.5-ös fülhallgatóval szól normálisan... Már agyf...t kapok tőle,ezért kérdezem. :D
2011. jún. 18. 11:28
1 2
 11/15 Panda Péter ***** válasza:
a kérdező majd eldönti hogy kifizet-e +10ezret azért, hogy sony felirat legyen a lejátszóján. és hogy lemond-e ezek mellett a bővíthetőségről a rockboxról és a FLAC lejátszásról (hülye is lenne).
2011. jún. 18. 12:15
 12/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! Igazából nem nagyon érdekel az árkategória,ha már 40-et képes voltam kidobni egy ilyen sz.rért(bocsánat,aki szereti),de azért 20 alatt szándékozom venni,többet nem nagyon ér meg nekem újból.
2011. jún. 18. 12:31
 13/15 anonim válasza:
tök más a kettő hangzása! a sony meleg, mély basszusos stílusa vitathatatlanul jobb! (persze kérdés hogy ez megér e annyival többet)
2011. jún. 19. 21:43
 14/15 anonim válasza:
Ha annyira zavar, hogy nem lehet tölteni csak gépen, akkor van egy jó hírem...nekem is van ipodom és nagyon egyszerűen meg lehet oldani egy csatlakozóval
2011. dec. 29. 16:13
 15/15 MBS válasza:
Megmondom miért értek egyet Pandával. Habár az ember hajlamos minden ok nélkül inkább Apple-t venni vagy Sony-t a márka miatt meg a "hype" miatt (elnézést akinek idegen) viszont a kérdezőnek éppen abból lett elege, hogy macerás, tehát ha neki egy egyszerű, kicsi, megbizható és jó minőségű cucc kell kár lenne mást vennie mint egy Sansa terméket!
2013. febr. 13. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!