Mit jelent az egy PS3-nál hogy pl Slim? Meg milyen típusok vannak még és melyik a legjobb? Meg olvastam hogy jár ingyen net hozzá, az tényleg igaz?
Ja meg előbb elfelejtettem odaírni, ezt megérné megvenni?
Előző:
60-ról 90 nm? Kisebbtől mennek a nagyobb felé? Úgy tudtam a számtech világában ez fordítva szokott lenni.
Amúgy ma már csak slimet érdemes venni, mert már csak azt gyártják.
Slim annyival másabb, hogy külsőre kisebb, más design (ami tényleg szarabb, mint a fat, de nekem így is tetszik), és 45 nm-es a processzora, a régi 60 vagy mennyi helyett.
De a játékokat ugyanúgy viszi a fat is, csak használtan én nem vennék.
Ami még ma forgalomba van ps3 az 160 gigás slim és 320 gigás slim, a vinyón kívül semmi különbség.
Ingyen netet hogy gondolod?
PS3 vásárlása után elmegy hozzád a DIGI és amíg van ps3-mad ingyen netezel? Ilyen nincs.
Ingyen multiplayer (Playstation Network=PSN) viszont van, és ugye ezt azért szokás mondani, mert boxnál fizetős a lájv.
"60nm lett 90 helyett."
Szövegértés fail .
Nem szövegértés FAIL, hanem figyelmetlenség WIN.
De a 60nm azt hiszem még mindig téves infó, nekem 45nm rémlik (de lehet megint nincs igazam
Kösz a válaszokat!
Itt ennél - [link] - itt ennél azt írja, hogy scart kábelt adnak hozzá, pedig azt olvastam, hogy hdmi kábellel sokkal szebb a kép, akkor abból (hdmi-set) milyet vegyek hozzá, meg hol éri meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!