Mit jelent az egy PS3-nál hogy pl Slim? Meg milyen típusok vannak még és melyik a legjobb? Meg olvastam hogy jár ingyen net hozzá, az tényleg igaz?

Figyelt kérdés
PS3-ról kérnék infót
2011. jún. 17. 11:14
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Ja meg előbb elfelejtettem odaírni, ezt megérné megvenni?

[link]

2011. jún. 17. 11:17
 2/11 anonim ***** válasza:
a slim kisebb valamivel/ vékonyabb és jobb a hűtése. de a design-ja sokkal gagyibb, mint a fat-nek.
2011. jún. 17. 11:21
 3/11 anonim ***** válasza:
egyet értek az előttem szólóval. egyébként szerintem nem éri meg megvenni, amit kinéztél. [link] ez sokkal olcsóbb és akár személyesen is átvehető :)
2011. jún. 17. 11:25
 4/11 anonim válasza:
A Slim az azt jelenti, hogy vékony. Van vastag és vékony ps3, egyébként sok generáció volt már, lényegében az áramfogyasztás csökkent ha jól tudom, meg a processzor 60nm lett 90 helyett. Az ingyen netről nem tudok semmit, csak hogy wifi van beépítve a gépbe, kivéve a 20 gigásba. Hogy melyik a legjobb hát.. attól függ hogy föl akarod e törni vagy sem, mert ha nem akkor szerintem mindegy, ha viszont igen akkor slimet nem ajánlom és alapból új gépet sem amin már 3.55-ös firmwarenél újabb van. De csak ha törni akarod amúgy meg mind1..szerintem :D
2011. jún. 17. 11:26
 5/11 anonim ***** válasza:

Előző:

60-ról 90 nm? Kisebbtől mennek a nagyobb felé? Úgy tudtam a számtech világában ez fordítva szokott lenni.

Amúgy ma már csak slimet érdemes venni, mert már csak azt gyártják.

Slim annyival másabb, hogy külsőre kisebb, más design (ami tényleg szarabb, mint a fat, de nekem így is tetszik), és 45 nm-es a processzora, a régi 60 vagy mennyi helyett.

De a játékokat ugyanúgy viszi a fat is, csak használtan én nem vennék.

Ami még ma forgalomba van ps3 az 160 gigás slim és 320 gigás slim, a vinyón kívül semmi különbség.

Ingyen netet hogy gondolod?

PS3 vásárlása után elmegy hozzád a DIGI és amíg van ps3-mad ingyen netezel? Ilyen nincs.

Ingyen multiplayer (Playstation Network=PSN) viszont van, és ugye ezt azért szokás mondani, mert boxnál fizetős a lájv.

2011. jún. 17. 11:37
 6/11 anonim ***** válasza:

"60nm lett 90 helyett."

Szövegértés fail .

2011. jún. 17. 11:39
 7/11 anonim válasza:
Igen, tehát azt írtam hogy 90 ről 60 :D tehát ksiebb lett a processzor :)))
2011. jún. 17. 11:43
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem szövegértés FAIL, hanem figyelmetlenség WIN.

De a 60nm azt hiszem még mindig téves infó, nekem 45nm rémlik (de lehet megint nincs igazam

2011. jún. 17. 23:26
 9/11 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat!

Itt ennél - [link] - itt ennél azt írja, hogy scart kábelt adnak hozzá, pedig azt olvastam, hogy hdmi kábellel sokkal szebb a kép, akkor abból (hdmi-set) milyet vegyek hozzá, meg hol éri meg?

2011. jún. 18. 16:06
 10/11 A kérdező kommentje:
Ja meg az ingyen netet úgy értettem hogy tudok bárkivel online játszani akinek van ps3-ja.
2011. jún. 18. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!