Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A Skullcandy fülhalgatók jók?

A Skullcandy fülhalgatók jók?

Figyelt kérdés
2011. jún. 17. 07:19
 1/6 anonim ***** válasza:
65%

Nem jók.

A top3 a Sennheiser, Pioneer, AKG.

Ezek közül is a Senn a top1

2011. jún. 17. 11:42
 2/6 Mr. Idegen ***** válasza:
28%
A skullcandy igen is jók! Amiket az előttem lévő írt azok is jók, de egyhangúak (színre gondolok). A skullcandy minden stílushoz illeszkedik (pl. rasta)
2011. nov. 2. 10:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mr Idegen:

3 helyre írtam ahol Skullcandy fülesről írtak, és mind3 kérdezőt próbáltad behülyíteni.

A Skullcandy szar, járj utána kérdező, ne egy baromra hallgass

2011. nov. 2. 10:54
 4/6 anonim ***** válasza:
hát nekem Skullcandy-m van, meg havernak is, az enyim egy Ink'd típusú, és nagyon brutálul szól! Igen, a sennheiser valóban jobb minőségű, de sokkal drágább és fiataloknak szerintem a skullcandy sokkal jobb, mert megfizethetőbb és iszonyatosan sok színstílusban létezik! az pont fiataloknak van kitalálva, a sennheiser szerinte ilyen stúdiósoknak vagy hangtechnikával foglalkozó emberkéknek érdemes!
2011. nov. 9. 19:28
 5/6 Tibor3456 válasza:
jol mondják a többiek a skullcandy inkább az olcsóbb nem rossz az sem nekem is volt anyám kimosta és még müködött de a hangzása nem az igazi én a marley smile jamaika fülhalgatókat ajánlom valamint a meze termékeit
2015. nov. 18. 17:25
 6/6 anonim válasza:
Nem. Pár hete vettem egyet (gondoltam, kipróbálom alapon), de nagyon rossz döntés volt. Dobozhang, néha recsegett is, olcsó műanyag x@r (még ha finoman fogalmazok, akkor is). Az első kukába kihajítottam. Szerencse, hogy kártyával fizettem, mert ha én ezért készpénzt fizettem volna...na mindegy. Soha többet Skullcandy. Divat sz@r. A neve sz@r, a hangzás sz@r, a tapintása sz@r. Ha jó fülhallgatót akartok, akkor Sennheiser, Sony, Beyerdynamic, JBL vagy igazából bármi más csak ne Skullcandy! (Beats-et nem próbáltam, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni, de azt is sokan divat terméknek tekintik). Én személy szerint nem ajánlom, de tudom, hogy vannak, akik szeretik, ők használják nyugodtan.
2019. aug. 21. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!