Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mp4-em nem játszik le videót,...

Mp4-em nem játszik le videót, és nem a formátummal van a gond. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Vettem még anno 1 noname 4gb-os mp4-et vateráról(igen tudom,ekkora hülyeséget csinálni..:D)mikor megkaptam volt rajta 2 teszt videó,mindkettőt lejátszotta,nagyon szép minőségbe tökéletesen...Papiron voltak,hogy mit támogat az mp4,mekkora felbontásba(kb 3 formátumot)mind a 3-at végigpróbálgattam minden képméretbe(még akkorába is amit nem írt,hátha)de miután ráteszem *file format error*(biztos,hogy arra konvertáltam ami kell)

Ha olyan formátumot teszek rá amit nem támogat,még csak nem is mutatja,hogy ott lenne valami videó(pedig összes formátumot végignéztem)

Mivel noname ezért nemtudom,hogyan csinálhatnék szoftverfrissitést,vagy hasonlót:S

Nemtudom lehet-e rajta segíteni,ha igen akkor légyszi válaszoljatok,vagy ha esetleg Csongrád-Félegyháza-Kecskemét környékén laksz és ráérsz/megtennéd akkor elviszem hozzád..

Előre is köszönöm

2011. jún. 16. 17:17
 1/6 anonim ***** válasza:
A teszt videóra kéne ráküldeni egy "elemzőt", hogy megtudd, mi az amit lejátszik, és aztán arra konvertálni..
2011. jún. 16. 17:22
 2/6 A kérdező kommentje:

Már megtettem régebben,kiderült milyen formátum és mekkora méret,hiába töltöttem fel úgy akkor sem volt jó..

Sőt olyat is csináltam,hogy mp4-röl átmásoltam a teszt videót majd vissza és szintén nem játszotta le!

2011. jún. 16. 17:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia !! Fontos hogy ne legyenek a gépeden Codecpackok, és úgy probáld meg!
2011. jún. 16. 17:47
 4/6 A kérdező kommentje:

Ennyire nem értek a témához:S

Ezeket a codecpakokat hogy tudom kiszedni?

2011. jún. 16. 17:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Van olyan program ami átkódolja a jeleket konvertálásnál és az a kódoló rossz adatokat visz be a konvertálásba ( KLiteCodec vagy XPCodec) ezek!!
2011. jún. 16. 18:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor ezekkel konvertáljak,vagy ezekkel ne?(Bocs a hülye kérdésekért,de tényleg nem nagyon értek hozzá:S)
2011. jún. 16. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!