Fuji s 2950 hd fényképezőm van, de nem tudom, hogy hol kell beállítani a záridőt, és a rekeszt? Hol tudom ezt beállítani? Ilyen képeket szeretnék csinálni!
Megvan a leírása? Abban benne kell lennie az általad kérdezetteknek.
Angolul shutter speed és iris, ha esetleg nem lenne magyar nyelven leírás.
Nem kaptál hozzá? Az hogy lehet? Boltban vetted, vagy használtan? Ha új termékről van szó, mindenképp kellett hozzá kapnod valamilyen leírást + garanciajegyet. Ha mégsem így történt, alaposan át lettél verve és a bolt sok szabályt megsértett, amivel simán lehetne a fogyasztóvédelemhez fordulni...
Na de hogy valami megoldás is legyen:
Pontosabban kaptam, de angol, német, meg franciát. igazából még egyik nyelvet sem tudom annyira, h egy ilyet lefordítsak. Több helyen olvastam h magyar boltba vették és ők sem kaptak hozzá magyar nyelvű utasítást. Sajnos ez van :S
köszi azért h kerestél nekem ilyen oldalt, majd még próbálkozok a nyomkodással... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!