Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Játék előrendelés hogyan működik?

Játék előrendelés hogyan működik?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ha előrendelek egy játékot, az hogyan működik?

Előre ki kell fizetni egy részét, az egészet, vagy csak feliratkozok egy listára?

Illetve hol érdemes előrendelni?

A Battlefield 3at szeretném, XBOX 360-ra.

576-ra gondoltam, mert ugyan elég drága hely, de az újonnan megjelenő játékok nagyjából egy áron vannak mindenhol, nem?

2011. jún. 14. 14:48
 1/4 anonim válasza:

én márciusban vettem ott assassin's creedet

ha előrendeled, akkor két lehetőséged van:

kiszállítással veszed át, vagy bemész érte(nincs postaköltség)

én bementem érte

annyi hogy előrendeléskor megadott telefonszámot felhívják, hogy mehetsz érte, addigra vidd a pénzt

szerintem a kiszállítást utánvétellel csinálják, azt nem tudom

2011. jún. 14. 15:04
 2/4 anonim válasza:
pontosabban ne addigra vidd a pénzt, hanem akkor
2011. jún. 14. 15:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a platinumshop az egyik legkorrektebb áruház, és olcsóbb is, mint a túlárazott 576 (bár játékokba nincs nagy eltérés).

És előrendelőknek full ingyen van a házhozszállítás.

Akkor meg hívnak, hogy mikor érsz rá, és viszik a játékot, te meg akkor fizetsz, amikor átveszed.

Néha még korábban is kiszállítják a játékot, mint a hivatalos megjelenés, Killzone 3-mat 1 teljes héttel hamarabb kaptam meg

2011. jún. 14. 15:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, valszeg a Platinumshopból fogom megrendelni, 1500-al olcsóbb az 576-nál.
2011. jún. 14. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!