Mitől zúghat az LCD tv-m?

Figyelt kérdés
Márciusban múlt 2 éves a Samsung LCD tv-m. Pár hete elkezdett zúgni. Már most csak úgy tudom nézni, ha a tv hangerejét 6-7-esre veszem, és a Digi Tv hangerejét meg maximumra, úgy nem annyira idegesítő. Ha teljesen lenémítom a tv-t, akkor megszűnik a zúgás, ha csak a Digit, akkor marad. Ezzel ellentétben viszont kipróbáltam, hogy ha berakok egy dvd-t a házimoziba, és annak a hangját nullára veszem, és a tv-t felerősítem, akkor viszont egyáltalán nem zúg. Szóval elég ellentmondásos, hogy akkor most a tv-vel vagy a Digivel van a baj. Ellenőriztem, minden vezeték a helyén van. Szerintetek mi lehet a baj? Tv- vagy Digi szerelőt hívjak?
2011. jún. 10. 12:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy elhangolódott, a Dekóder hogy van hozzá csatlakoztatva a tévéhez? Milyen kábellel? Koax, scart, rca, stb?
2011. jún. 10. 12:14
 2/6 A kérdező kommentje:

Hűha, csak finoman a szakszavakkal, nő vagyok...:D

A Digi a mindkét végén piros, fehér, sárga végű vezetékkel kapcsolódik a tv-hez, a házimozi scart-tal.

2011. jún. 10. 12:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Jól értem, hogy settopbox-od van és az analóg jel megy a TV-re? Úgy változik a zúgás, ahogy a kép világosabb vagy sötétebb? Lehet, hogy a képjel rálóg a hangpadra, én is szívtam emiatt már, de a megoldást sajna nem tudom. Egy TV szerelő talán tud állítani rajta. Ha arra jársz, menj be egy szervízbe és kérdezz rá.
2011. jún. 10. 12:34
 4/6 anonim ***** válasza:

12:34 vagyok, bocsi, csak most láttam a kommentedet. :)

De egy szervízben tényleg rákérdeznék.

2011. jún. 10. 12:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem függ össze a kép színével, folyamatos, monoton zúgás. Eleinte ütemesen szakadozott, de pár napja folyamatos, és erősödött is. Köszönöm a válaszokat!!!
2011. jún. 10. 12:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Ma kipróbáltam, ha az X-box megy rajta, akkor se zúg egyáltalán. Akkor ez csak Digi gond lesz inkább, jól gondolom? Valakinek még valami ötlet esetleg? A Digin nem lehet valamit valahogy állítani? Hátha megúsznám a szerelőt. Minden ötletet szívesen fogadok. Köszi!
2011. jún. 11. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!