Davidb kérdése:
Van-e különbség a PSP 3000 és a PSP 3004 között?
Figyelt kérdés
Ha van, akkor mi az?2011. jún. 9. 15:57
1/12 anonim válasza:
A 3004 is 3000, az utolso szamjegy csak a regiot jeloli.
4-es az EU asszem, 3-as az amcsi, stb.
4/12 anonim válasza:
Egyik rosszabb mint a másik.Éljen a Nintendo és Xbox
5/12 A kérdező kommentje:
És ez menü vagy használíti utasítás nyelvében vagy akármiben számít valamit?
2011. jún. 9. 17:20
6/12 anonim válasza:
nem
magyar nyelvű használatit meg asszem csak magyarországon vetthez kapsz.
7/12 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen az összes választ!
2011. jún. 9. 18:09
8/12 anonim válasza:
"Egyik rosszabb mint a másik.Éljen a Nintendo és Xbox" Nagyon jó az xbox, ha a xbox360-ra gondoltál,köszönjük microsoft a sok 3 ledes terméket, hiába az új jasper alaplap,meg mit tudoim én mi,láttam már olyan hírdetést, ahol jasper alaplapos 3 ledes xboxot akarnak eladni. az xbox olyan,hogy valakinek megy évegik,valakinek beadja a kulcsot,érdekes,hogy a psp-vel nincsenek ilyen gondok. De nem baj, valamikor majd sikerül a microsoftnak valami olyasmit a piacra dobni,amit terméknek lehet nevezni.
9/12 anonim válasza:
20:52
A WP7 talan ilyen lesz.
Bar annak a kinezete sikerult hihetetlen ocsmanyra, de jokat hallottam rola, annak ellenere, hogy Microsoft.
10/12 anonim válasza:
Na, hát reméljük,hogy az már stabilabb lesz. Köszi az infot,legalább valami érdekes dolog,aminek utána nézek,ha találok róla valamit neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!