Fényképet fel scennertem a laptopra. Sajnos a kép kimaradt része fehér. Lehet valahogy nagyítani rajta?
Figyelt kérdés
Elöhivattam pár képet kinagyítva 20x30 as nagyságban.Sajnos a fénykép nagysága ugyanakkora maradt.A többi itt is fehér.Ki kellett vágnom a képet...
Valahogyan fel lehetne nagyítani a képeket??Vagy muszály leszek plakát méretü képet rendelni és csak akkor kapok nagy fényképet ha ismét kivágom????
2011. jún. 9. 14:31
1/4 anonim válasza:
LOL!
Egy grafikus szoftverrel vágd le a fehér részt a képfájlról, és úgy add be előhívatni.
Ha nem bírod megcsinálni, írj privátot, megcsinálom neked...
2/4 anonim válasza:
Amikor beszkenneled, jelöld ki a fotód körvonalát, hogy abból csináljon képet.
3/4 anonim válasza:
Le kell vágni a fehéret scannelés előtt/után attól függően, hogy milyen a scannered. Normálisabbak ezt kérdés nélkül csinálják. Ha nem megy, max DPI-n olvasd be, lehetőleg TIFF-be vagy JPEG-be, küld át nekem mammutmailen (mert bazi nagy lesz) és megcsinálom.
4/4 A kérdező kommentje:
Èn scennertem itthon fel a képeket.Miután a kép kicsi így a többi rész fehér lett.(egy új Samsung multifunction leser scenner nyomtató van itthon)
Az elsönek még egyszer köszönöm,hogy segített körbevágni a képeket.Már megis rendeltem neten az elöhívást. :)
2011. jún. 9. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!