Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Fényképet fel scennertem a...

Fényképet fel scennertem a laptopra. Sajnos a kép kimaradt része fehér. Lehet valahogy nagyítani rajta?

Figyelt kérdés

Elöhivattam pár képet kinagyítva 20x30 as nagyságban.Sajnos a fénykép nagysága ugyanakkora maradt.A többi itt is fehér.Ki kellett vágnom a képet...

Valahogyan fel lehetne nagyítani a képeket??Vagy muszály leszek plakát méretü képet rendelni és csak akkor kapok nagy fényképet ha ismét kivágom????

2011. jún. 9. 14:31
 1/4 anonim ***** válasza:

LOL!

Egy grafikus szoftverrel vágd le a fehér részt a képfájlról, és úgy add be előhívatni.

Ha nem bírod megcsinálni, írj privátot, megcsinálom neked...

2011. jún. 9. 14:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Amikor beszkenneled, jelöld ki a fotód körvonalát, hogy abból csináljon képet.
2011. jún. 9. 15:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Le kell vágni a fehéret scannelés előtt/után attól függően, hogy milyen a scannered. Normálisabbak ezt kérdés nélkül csinálják. Ha nem megy, max DPI-n olvasd be, lehetőleg TIFF-be vagy JPEG-be, küld át nekem mammutmailen (mert bazi nagy lesz) és megcsinálom.
2011. jún. 9. 16:09
 4/4 A kérdező kommentje:

Èn scennertem itthon fel a képeket.Miután a kép kicsi így a többi rész fehér lett.(egy új Samsung multifunction leser scenner nyomtató van itthon)

Az elsönek még egyszer köszönöm,hogy segített körbevágni a képeket.Már megis rendeltem neten az elöhívást. :)

2011. jún. 9. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!