TV elosztása, úgy hogy a másik tv-n is az menyjen ami a beltérin megy?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdés,hogy van egy UPC direct-es beltéri egység,ami scarttal van bedugva a tv-be,hogy lehetne elosztani egy kábellel egy másik tv-re úgy hogy azt a csatornát nézhessem amit beállítottam a beltérin és azt amit a másik tv is mutat.Esetleg az lehet,hogy az egyik tv-be bedugom az analóg bigyót meg a másikba is és akkor megy?(ez már a 3. tv lenne van 2 beltéri 2 tv-hez,am Philips DSR4101 régen is el volt osztva csak nem emlékszem hogyan)köszi előre is2011. jún. 7. 16:42
1/9 anonim válasza:
lehet venni scart osztót, párezer forint.
2/9 A kérdező kommentje:
az ok de nem úgy volt hanem koax-al volt valahogy megoldva azt a megoldást nem tudja nekem leírni valaki?
2011. jún. 7. 17:22
4/9 anonim válasza:
Akkor dugd a harmadik tévét koaxal a beltérire.
Nem értem ezen mi a bonyolult.
Veszel egy hosszú kábelt, az egyik vége a tévébe, a másik vége a beltéribe.
Vagy a másik vége a tévébe és az egyik vége a beltéribe.
Más variáció nincs.
5/9 A kérdező kommentje:
Van kábelem jó hosszú,de azt nem értem,hogy a beltéribe hova dugjam be mert egy out van abba meg be van dugva a kábel ami a parabolából jön,ha oda bedugnám a másikat akkor nem lenne műholdas vétel.
2011. jún. 7. 17:30
6/9 anonim válasza:
előkaparod a beltéri leírását vagy letöltöd [link] és megnézed, miként lehet rákötni egy tv-re.
7/9 A kérdező kommentje:
kösz de már rég letöltöttem és egyébként rá van kötve a tv-re csak elosztani szeretném,na mind1 ha nem tudjátok akk nem fontos az csak egy + tv ami ott van üresen
2011. jún. 7. 17:56
8/9 anonim válasza:
Scart-elosztó kell. A beltériből kijövő scart-ot az elosztóba dugod, és az elosztóból viszed tovább a jelet a tévékbe szintén scart-okon.
Ez azt fogja eredményezni, hogy mindegyik tévé a beltérid képét fogja mutatni.
A coax-ot a beltériben kell hagyni, mivel az konvertálja át az adásjelet a tévék számára.
9/9 anonim válasza:
Érdekes lenne egy 10m-re lévő tv-t scart-al rádugni a beltérire, vany egyáltalán ilyen hosszú scart kábel ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!