Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » USB porszívó? Kérdésed túl...

USB porszívó? Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú

Figyelt kérdés
Van vkinek ilyen? Vélemény? [link]
2011. jún. 5. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Az USB 5V feszültségen 500mA-t ad le az 2,5W teljesítnény nagyon kevés legalább 12W kellene hogy ki is szívjon valamit.
2011. jún. 5. 21:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát, bocsi, de szerintem ez egy b...ság.

A nagyobb teljesítményű usb eszközöknek, vincseszterek stb, külön, külső tápjuk van. Nehogy tönkretegyék a pc-t. Ez a porszívó pedig semi másra nem használja az usb portot, mint áramot vesz belőle. Láttam már ilyet pohármelegítőben is.

Én óvakodnék az ilyen eszközöktől. szerintem simán meg lehet velük sütni egy alaplapot. Főleg ha a kis kínai valamit elrontott, meghibásodik... ne adj isten valami zárlatos lesz...

Azon kívül valószínűleg a szívás ereje is csak egy játék...

Sorry

2011. jún. 5. 22:01
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen, én is ettől tartottam!! Félek h tönkretenné a gépem!!

Viszont laptop billentyűzetet nagyon nehéz tisztítani..

2011. jún. 5. 22:03
 4/5 anonim ***** válasza:
hát rendes porszívó, csak letekered a legalacsonyabb szívásra, vagy arra, amit még biztonságosnak tartasz... :) én mondjuk maxon szívtam a billentyűzetemet... :D
2011. jún. 5. 22:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem van egy ilyen porszívóm, ajándékba kaptam pár éve. Nem teszi tönkre a gépet, két fokozata van, és LED-es világítása. Megmondom a frankót, h 1perc játék után, eltettem a fiókba :) Úgy szívta fel a morzsákat ha az asztalon konkrétan elé tettem :)
2011. jún. 6. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!