Ma fogok venni egy 1 GB s pendrájvot az xbox 360 mentésekhez, mit kell tennem hogy tudjak rá menteni?

Figyelt kérdés
alapból használtan vettem és nincs benne mem. kártya profilt se tudok létrehozni tehát minden játéknál azt írja ki hogy csináljak profilt de ugye nem tudok . Mit kell tennem a pendrájval hogy erre a célra tudjam használni?
2011. máj. 31. 06:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Pendrive.

Ha jól tudom az XBOX 360 nem a PenDrive-ra rakja a profilokat és mentéseket hanem egy beépített winchesterbe. Véletlenül nem az hiányzik belőle?

2011. máj. 31. 06:28
 2/5 anonim ***** válasza:
1 GB? olyan meg letezik? mire eleg az? Vegyel egy 8-16 Gb-t, azt talan tudod hasznalni valamire.
2011. máj. 31. 06:51
 3/5 A kérdező kommentje:
de de... de asszem hogy arcadeba nincs is vinyó.... valami memória kell belé csak az sincs és hallotam olyat hogy pendrivra mentenek..
2011. máj. 31. 14:06
 4/5 A kérdező kommentje:
meg csak a mentések kénének tehát a játékot nem akarom rárakni az meg van dvd n... Am meg 2. válaszoló minek 16 gb os pendrive 4 játéknak a mentéséhez? Gondolkozz már... ha ugy vesszük 1 játéknak a mentésse 100 mb ami még szinte így lehetetlen akkor minek 16 gb -os?
2011. máj. 31. 14:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Mert akkor tudod telepíteni a játékot, nem forog fölöslegesen a lemez, gyorsabban tölt, nem kopik, csendesebb, le tudsz tölteni frissítéseket, ami online játékhoz muszáj, tudsz letölteni DLC-ket.

Még valami?

2011. jún. 1. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!