Honnan lehet letölteni vagy a movie makert, vagy milyen más programmal tudom átmásolni a gépbe a videokameráról az anyagot? (MiniUsb)
Movie makerrel csináltam már,xp-n azt nem tudom h hányas verzió volt,sikerült átvenni teljesen jó minőségben,fennakadások nélkül.Movie makert próbáltam letölteni(mivel a win7en nincs rajta(ezt nem igazán értem...),de letöltöttem a 2.0 de nem talált valamilyen moviemk.exe filet,aztán láttam hogy a 6.0-án van,így megpróbáltam feltelepíteni de mivel a 2.0 se rakta fel rendesen így letörölni sem tudtam,nem volt benne a vezérlőpult programok telepítése,és törlése menüpont alatt,így hát kiírta hogy már fennt van egy régebbi verzió.Aztán megpróbáltam úgy hogy kitöröltem a program fileos mappáját,mert más programnál így már sikerült letörölni.
Aztán megpróbáltam egy xp-s gépen és elkezdte felvenni,csak az volt a baj hogy a hangot rendesen felvette,de a kép később,és csak nagyon lassan szaggatva jelent meg.
Valaki tud ajánlani valami más programot esetleg?vagy valami alap progit amit felrak a win7,megjegyezném,hogy szerintem nagy baromság volt kiszedni a movie makert,de ha megtalálható valahol ez a funkció,akkor elnézést kedves Gates bácsi:)
Panasonic NV-GS27
DV kazettás kamera
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!