Melyik a legjobb vírusírtó? Új laptop-omhoz volt 60 napig McAfee ami most lejárt és ráraktam ezt a MIcrosoft security essentials-t de nem valami nagy durranás.
Linux: hm,jó,minimális a vírus rajta(gyakorlatilag nincs),de a GUI-ja(Graphical User Interface) annyira drasztikusan eltér a Windowstól,hogy az átlag felhasználó,akiknek a túlnyomó többsége Windowshoz szokott,nem fog most tök totál előről nekiállni megtanulni egy a Windowstól markánsan eltérő felületet.
A VAIO Care progidat nem ismerem,soha nem próbáltam.A gyárit úgy érted,hogy megvásároltad?
Vagy feltörted?
amilyen programokat használok azook nemigen futnának linuxon úgyhogy az egyből kiesett. gyári úgy, hogy ez alapból felvolt rá telepítve amikor vettem a gépet.
Az asztali gépemen avast volt és olyan problémám volt hogy nem engedte a feladatkezelőt megnyitni valami, kiírta hogy a rendszergazda letiltotta. ez volt hetekig, aztán letöltöttem egy másik vírusirtót ami talált is a gépen. eltávolítottam és utána normálisan meg tudtam nyitni. Ugyhogy nekem nem a legjobb tapasztalatom van az Avast-al.
Elhiszem hogy az Avast!-al rossz élményeid lehetnek, de a hozzá nem értés bármelyik más védelem használatát is megkeserítheti.
Én is javaslom az Avast! Free antivirus használatát.
Az hogy egy másik programmal találtál valamit, az nem azt jelenti hogy valós találat volt. Nekem az egyik gépen Avast! van, a másikon NOD. Mindkettőn ha a másikkal keresek, talál valamit, de 98%-ban árnyékra ugrik.
Egyik sem 100%-os. Helyesebben fogalmazva nincs 100%-os védelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!