Jó ez a Sony fényképezőgép? Jól választottam?
Az utóbbi időben sokat kérdezgettelek titeket hogy milyen gépet vegyek. Ma eljött a nap és 9től egészen 2ig jártam a várost (Media, Saturn, Electroworld stb) nagyon nagy dilemmában voltam de végül választottam (nagy nehezen).
Ezt vettem meg ma ebben a színben, a gépet 44ezerért, 2 gigás memóriakártyát hozzá 7ezerért:
Ennek volt egy 10 megapixeles változata 40ezerért (tehát jobb kiadás olcsóbban) de az kiállított darab volt összefogdosva összenyomkodva, ezért nehéz szívvel ezt választottam végül (a másik fajtából már nem volt!)
Amire én használnám: családi fotók, aukciófotózás (magyarul ruhák fotózása próbababán) utazáshoz kattintgatni, a kutyámat filmezni....
Jól választottam? Olyan "rettegés" van bennem hogy ennyi rengeteg pénzt végül csalódásként kellett kiadnom...
Még nem próbáltam ki, csak az üzletben, lemerült az aksija és most van töltőn.
Öszinte véleményeket kérek, és köszönöm előre mindenkitől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!