Megvásárolt eredeti psp játékokat úgy olvastam hogy rá lehet tenni a pspnkre hogy ne kelljen cserélgetni a cdket benne. Ez csak kacsa vagy valahogy meglehet csinálni? (nincs flashelve a pspm)
Ha pesti vagy, konzolokszervize a legjobb PSP szerviz.
Burkolatot 7k-ért cserélnek, ha viszel burkolatot akkor csak 3.5
hát szerintem ha drágán akarják kiflashelni akkor jobban jársz ha otthon csinálod :S
igaz nekem 3000rem van, de amennyit parztam hogy mi lesz ha elrontom, szépen szólva, k*rva egyszerű volt XD
(2filet tettem a memora, és feltelepítettem mindkettőt, és müködött)
Arra gondol, hogyha elakarod vinni "profihoz" flasheltetni, az hulyeseg.
Mert minimum 3k-t elker, de csak 2-3 fajlt kell a PSP memokartyajara masolni, aztan a PSP-n 2-3x megnyomni az X-et.
Erre meg felesleges 3k-t elszarni, akkor mar inkabb mozi, meki, vagy egyeb hulyesegre koltsd a penzt.
le kell szedned egy 6.35-ös OFW-t (én 3000-nél csináltam, szóval szerintem ahoz más kell, de nem biztos)
ha rátetted a memokártyára, akkor telepítened kell
ez még teljesen legállis szoftverfrissítés, am a frissítést UPDATE néven kell a game mappába tenni
és a telepítőre nem is lesz már szükséged, le lehet törölni
van a flash, azt tudok adni, azt is csak a memokártyára kell tenni, azzal a különbséggel hogy nem tölt annyit, és csak 2szer x et kell nyomni
és flashelve is van
itt meg aszem csak annyi a külömbség, hogyha te kikapcsolod, nem kell újra flashelni, de azért a telepítőt a biztonság érdekében tartsd meg, mert le lehet törölni a flash-t
ha kell seegítség, írja privit, vagy vesgél fel msn re
(de ha felveszel msn-re azért írj privátot mert nem használom gyakrtan msn-t)
eskudtadam@citromail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!