Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért mondják sokan azt, hogy...

Miért mondják sokan azt, hogy akinek Apple cuccai vannak, az egy beképzelt sznob?

Figyelt kérdés
Ne tessék félre érteni, nekem semmilyen Apple cuccom sincs. Bár szeretném lecserélni a gagyi MSI laptopomat (ezzel a laptoppal már sz*pok 3 éve, folyamatosan), és elgondolkodtam egy Macbook Pro-n is (bár k*rva drága!). Csak attól tartok, hogyha vennék egy ilyet akkor "le sznoboznának".
2011. máj. 21. 08:25
1 2
 11/11 anonim válasza:

Régen én is akartam apple laptopod, de minek? Ez még a Powerpc- első inteles probookok.

Most egy compaq-m van, igaz linuxal de mellé rakom az apple cuccot és fütyül rajta. Igen én is studiozom rajta, lehet.

De ha én egy thinkpadot melléraknék egy ilyen apple notebooknak akkor le se szernák az én ibm thinkpadom, pedig drágább és strapabíróbb is a cucc...

2013. jún. 3. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!