Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek hol lehet olcsón...

Szerintetek hol lehet olcsón kapni Play Station 3 játékokat?

Figyelt kérdés
Szerintetek hol és milyen játékokat érdemes venni Play Station 3-ra?
2011. máj. 20. 15:32
 1/8 anonim ***** válasza:
vaterán, ebay-en, ps3hungary-n lehet cserélgetni
2011. máj. 20. 16:24
 2/8 anonim ***** válasza:

Külföldről is van pár jó oldal, és nagyon olcsók.

Ingyenes házhozszállítás: zavvi.com

Házhozszállítási díjjal de még mindig olcsó: shopto.net, game.co.uk

Magyaroknál a jatekaim.hu a legjobb erre a célra szerintem.

Vagy playstationcommunity.hu, ott is van tradecenter, de szerintem nem annyira ismert, mint a jatekaim, de azért érdémes körülnézni.

Játékcsere és játékbeszámítás meg gamecity-nél jó.

Én kb 10 játékot vettem jatekaim.hu-n, és még csak 40k-t költöttem, ha mindegyiket újonnan megveszem már több, mint 100k-nál járnék, azért az durva.

És AAA-s játékokat vettem.

Hogy mit érdemes, az attól függ milyeneket szeretsz.

Én már csak Sony exkluzív játékokat veszek, rengeteg multiplatform-ba csalódtam, és azokat inkább gépen kipróbálom, és ha tetszik csak akkor veszem meg.

De ezek között körülnéznék:

- God of War 1-2-3

- Heavy Rain

- Killzone 2-3

- Gran Turismo 5

- Infamous

- Uncharted 1-2

- Socom

- Metal Gear Solid 4

- Yakuza 3-4

- Demons Soul

- Little Big Planet 1-2

- Ratchet & Clank részek

- Resistance 1-2

- Heavenly Sword

- Motorstorm részek

Ezek mind más fajta játékok, van benne FPS, hack'n'slash, tps, stb.

Valamelyik biztos tetszik, és 3-6k-ért mozognak az áruk.

Multiplatformok közül ami nekem tetszett:

- Mortal Kombat

- Resident Evil 5

- Cod4 (bár ezt még PC-n játszottam)

- Fallout 3

- Dead Space

De persze ízlések és pofonok.

Demokat is szedj le, nézz videókat vásárlás előtt, és akkor nem érhet csalódás (bár én az Assassins Creed-ben nagyot csalódtam, hihetetlen mód nem jött be, pedig az ilyen mászkálós cuccokat szeretem)

Ja és jatekaim.hu-n vannak statisztikák, hogy más emberek melyik játékot akarják megszerezni, melyik van meg a legtöbb embernek, stb, azt is érdemes végignézni.

2011. máj. 20. 18:02
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat és köszi a sok játék ajánlást!!!

És csak azt akarom még kérdezni hogy ha valaki ismeri a Battlefield: Bad Company 2-t akkor mi a véleménye róla és hol lehetne azt olcsón megvenni??? Mert a jatekaim.hu-n nem találtam!!

2011. máj. 20. 18:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Jatekaim.hu-n már 4k-ért van.

Kicsit furcsa oldal, nehéz használni, de aztán belejössz.

Ahogy rámész az Eladás/cserére, ott jobb oldalt írd be a nevét a játéknak (bad company 2), aztán a "Név keresés"-re kattints.

Esetleg állítsd be, hogy csak ps3-as játékokat hozzon ki, és akkor átláthatóbb lesz.

Aztán ha kihozta a találatokat kattints a legolcsóbbra.

2011. máj. 20. 18:34
 5/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm!! Megtaláltam!!

Köszi még egyszer!!

2011. máj. 21. 15:25
 6/8 A kérdező kommentje:
És azt megtudnád mondani hogy Play Station 3 irányítót (ps3 controller) hol tudnák olcsón venni???
2011. máj. 21. 15:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha olyan kell, mint amit alapból kaptál hozzá, akkor azt itthon legolcsóbban újonnan 9.5k-ért kapsz (talán consolecorner, konzolvilag, konzolokszervize, gamecity, vagy multiplatform-nál, már nem tudom, de a multiplatform az egyik legolcsóbb bolt, szóval valószínű ott, viszont elég nehéz megtalálni, mert google sem találja meg).

Használtan 5-6k körül adják szerintem, vatera, teszvesz, stb.

Ha külföld is játszik, akkor esetleg ebay (5k-ért új), máshol nem nagyon találtam olcsón.

Ha jók az utángyártottak, akkor 5k körül már újonnan kapsz itthon, a fenti oldalak közül nézz körül

2011. máj. 21. 16:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. máj. 21. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!