Milyen jo fenykepezo gepet ajanlanatok?
Én meg olyan fazekat szeretnék, amiben finom pörköltet lehet főzni úgy is, ha nem tudom, hogyan kell összevágni a hagymát. :-D
Bocs, de ezt nem tudtam kihagyni, ugyanis a kép minősége nem attól függ, hogy milyen gépet használsz, hanem attól, hogy tudsz-e fényképezni. Épp ezért teljesen felesleges egy tükörreflexes gépbe beruháznod, ha azt sem tudod, mi az. Indíts inkább egy olcsóbb kategóriával, egy fotós könyvvel és sok kitartással. Jobban jársz... ;-)
Fotós könyvek:
-Digitális fotózás tükörreflexes fényképezőgéppel (D. Tóth Ottó, Enczi Zoltán, Richard Keating; Rainbow-Slide kiadó, 2008) Libriben, Alexandrában kapható általában
-Fotósuli (Mayer Dömötör, Szlanka Viktor; Arión kiadó), ez is sok helyen kapható
Azért, mert tükrös gépekről szólnak, simán tudod a leírtakat egy bridge gépnél is használni, a blende, záridő, érzékenység, fehéregyensúly, fénymérési módok, P/A/S/M üzemmódok ugyanúgy megvannak ennél is.
Mindent összevetve hosszútávon jobban jársz egy tükrössel, mint egy bridge-el, ha nem tervezel sokszázezer ft-os felszerelést, akkor Olympus E-520 dupla kit, verhetetlen áron kapsz két objektívet, amik az alap Nikonokkal és Canonokkal ellentétben használható minőségűek. Ehhez kell egy vaku, egy táska és egy állvány, és gyakorlatilag megvagy. Ha mégis bridge kell, akkor jó a Panasonic FZ-18 vagy FZ-28, de ezeknél többet tud az Olympus SP-570 (pl. lehet rá rendszervakut tenni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!