PS 2 PS 3 vagy xbox 360? melyik eri meg jobban kicsit reszleteznetek majd a valaszokat?

Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 17:59
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

(Egyszer mar irtam, de inkabb most is, hogy nem veled veszekedek, csak nem akarom hogy mas hulye emberek hulye ervei miatt fikazza a ps-t).

Na szoval kezdjuk ott, amit nem sikerult felfognod:

Nem kell minden szar jatekot felsorolni, mert ps3-nak is van tobb szar minis exkluziv jateka, ami lehet, hogy jo, de az miatt nem fog senki ps-t venni.

Ilyenkor az AAA-s cimeket kell sorolni, abbol meg boxra van esetleg 5, ps3-ra csak iden jon kb 10.

Es ezt az osszes boxos elismeri, nezz korul forumokon.

A masik: nem ertem a felzselezett ballonkabatos hozzaszolasod.

Gondolom fikazas akar lenni, csak ertelmetlen embereknek meg az sem megy.

Utolso:

Azert, mert par hulye oldal azt irja hulye embereknek, nem kell elhinni mindent.

PSN-rol korulbelul 2000 adatot sikerul megszerezni a hackereknek, de mindegyik titkositott volt, de ha veletlen visszafejtik es megtudnak par jelszot, akkor is van par problema, konkretan az, hogy a bankszamlaszam utolso 3 szamjegyeit nem szereztek meg, amit ha random szamokkal probalkoznak is van 362880 lehetoseguk - 3 rossz proba utan letiltja oket a rendszer, vagyis 1 centet sem fognak tudni lopni.

De tegyuk fel, hogy sikerul feltorni barmit is.

Az FBI nyomoz utanuk, az osszes banknal figyelik a rendszert, ha valami gyanus masnapra mar kb elete vegeig mehet bortonbe.

Es oke, 1 honapig offline volt, cserebe kapunk 2 jatekot, amit meg hasznaltan is minimum 7k-ert lehetne beszerezni.

Ez meg Live-nal is nagy szam lenne, mert ha havi 1 honap elofizetesed elveszik, akkor 1,5k eluszott, de 7k lett a "bevetel".

De te ugy is fogyatekos vagy, vagy el sem olvasod amit irok, vagy csak nem sikerul felfogni, valamivel ugy is probalod vedeni a boxot, de normalis ervet meg nem olvastam toled.

2011. máj. 19. 15:11
 32/39 anonim ***** válasza:

Es ha wikipedia alapjan nezzuk, ps3-nak kb 200 exkluzivja van felsorolva, de legyen az, hogy elszamoltam, es csak 160.

Ez meg mindig tobb, mint a box-nak, ha a gagyikat is nezzuk, ha csak az exkluzivokat, ps3 mindenbe veri

2011. máj. 19. 15:15
 33/39 Merkul96 válasza:
Mivel senki sem tud senkit sem meggyőzni semmiről ezért ezt szerintem inkább fejezzük be.
2011. máj. 19. 16:57
 34/39 anonim ***** válasza:

Ezt mar regebben irtam, hogy en nem meggyozni akarlak, mert ugy sem tudjuk egymast meggyozni, hanem csak kijavitom a hulyesegeket amit irsz, hogy nehogy mas, hozza nem erto embert gyozz meg.

Neked boxod van (bar nem irtad 100%-ra, de gondolom), ugy sem fogsz mar ps3-at venni, nekem ps3-am van, egyikunknek sem kell mar foglalkoznia azzal, hogy mit vesz, viszont akinek nincs az gyakran nem ert hozza es barmit el hisz.

2011. máj. 19. 17:30
 35/39 A kérdező kommentje:
nemkell veszekedni gyerekek igy ahogy elolvastam a 4 oildalt ami valaszokat kaptam mar megokosodtam es mar tudom mit akarok venni :) Koszi a valaszokat:)
2011. máj. 19. 17:38
 36/39 anonim ***** válasza:
És melyiket veszed?
2011. máj. 19. 19:17
 37/39 A kérdező kommentje:
a ps2 ot fogom venni 24 000 ft ert veszel es jelennek meg ra meg mindig uj jatekok pl fifa 11 vagy pes, good of war stb a grafikaja is jo ps3 at meg majd jovore mert abba curva dragak a jatekok.
2011. máj. 20. 08:15
 38/39 anonim ***** válasza:
Jól döntöttél.Nekem is volt PS2-öm és nagyon szeretem, most PS3-am van, de nagyon hiányzik a PS2.Jó játékot.
2011. máj. 20. 15:32
 39/39 A kérdező kommentje:
Koszi:)
2011. máj. 20. 15:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!