Mi a különbség az Xbox és a Pc játék közt?
Figyelt kérdés
Lehet,hogy nagyon buta kérdés,de én nem értek hozzá.
A fiamnak (13) évesnek szeretnék venni egy Xboxot.
Igaz nekem fogalmam nincs róla ,hogy miket tud,csak annyi,hogy játszani lehet vele. Számítógépe van már,és ha szinte ugyan az az Xbox is akkor feleslegesnek tartom megvenni. Mit tud még az Xbox amit a számítógép nem???
Xbox 360 Arcade Slim ezt néztem ki. Ez jó?
2011. máj. 17. 11:13
12/14 anonim válasza:
viszont kinect-el együtt 80 ezer ft
13/14 anonim válasza:
Kedves kérdező, azzal is számolnod kell, hogy original xboxon nem fognak menni a másolt játékok,úgyhogy érdemes kiflasheltetni, ha nem akarsz a lurkónak minden játékot 10-12 ezerért megvenni.Flashelés 5 ezer körül van, és utána letöltöd netről a játékot, kíírod 8.5 ös dvd-re és már száguld is. Tv-re kell rákötni az xboxot.Szerintem mindenféleképp akkor vegyél boxot, ha full hd tv-d van, hagyományos sikképcsöves tv-n nem az, hogy élvezhetetlen, de harmad azt a minőséged adja.Xbox óriási előnye, ahogy előttem szólok mondták, nem kell évente 10 ezreket beletolni, hogy minden játék szépen fusson. Megéri megvenni, biztos örülni fog neki a srác.;) 1 éve vettem egyet és nem bántam meg, játékra a legjobb elektronikai eszköz ár/teljesítmény.:)
14/14 anonim válasza:
azért a ps 3 jobb ár értékben szerintem.
jobb hardver, blu ray lejátszó. a flashelésért se kell fizetni, hanem otthon megtudod csinálni, futtatja winyóról az egész játékot, nem kell lemezt betenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!