Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » T-home-osok! Nektek van adás?...

T-home-osok! Nektek van adás? (iptv)

Figyelt kérdés

Nemrég gondolt egyet a box, és nem ad csak 4 adást (M1, M2, duna, duna II). A csatornakínálatban megvan minden, csak az van kiírva, hogy az ügyfélszolgálaton tudom megrendelni. Jah, eltűnt az rtl klub és a tv2 a csatornakínálatból.

2 csekkel el vagyok maradva, de az egyiket feladtam csütörtökön, a másik meg még nem járt le olyan rég. Biztos hogy nem korlátozás miatt van, mert olyankor a netet és a telefont kapcsolják ki (már volt néhányszor, net meg van, mert most is használom).

Jah, a menüből eltűnt pl. az ÁFSZ.

Szerintetek?? Vagy vmi karbantartás lenne? Tudom, persze hívjam őket. Hívnám is, csak már az egész család alszik. Talán tudtok vmi okosat írni.

2011. máj. 16. 22:23
 1/1 anonim ***** válasza:
Van. (Showder)
2011. máj. 16. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!