Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Play Station 2 néhány lemeznél...

Play Station 2 néhány lemeznél kattogó hangot ad. Miért?

Figyelt kérdés
Chippelt ps2-ről van szó van eddig vagy 25 játék régebben (max 3 hete mert annyi ideje van meg) mindet vitte most pedig néhány játéknál amikor beteszem a lemezt elindul és mikor a play station 2 feliratot kellene beadnia kattogó hangot ad! de nem minden játéknál! Lemezek fajtája ugyan olyan ugyan úgy írtam őket....:S valaki tudja miért van ez a kattogó hang?
2011. máj. 15. 19:45
 1/10 anonim válasza:

Előfordul másolt játékoknál.

Nekem is ugyanezt csinálja a Nintendo Wii-m.

Azért van, mert néhány lemezt nehezebben olvas be, de ez nem baj, nyugodtan játssz vele, igaz néha én is megijedek, mert elgé fura hangokat ad ki, de amíg viszi a cd-t addig nincs baj. :)

2011. máj. 15. 19:47
 2/10 A kérdező kommentje:
eddig ok de be sem olvassa azokat ha hagynám ugyan úgy kattogna egy fél óráig is:S
2011. máj. 15. 19:50
 3/10 anonim válasza:
sztem. el kéne vinni megnézetni valami szakemberhez
2011. máj. 15. 20:00
 4/10 A kérdező kommentje:
nincsen semmilyen szakember a környéken falusi vagyok
2011. máj. 15. 20:05
 5/10 anonim ***** válasza:
dettó:S:/ mire tippelsz?
2011. máj. 15. 21:56
 6/10 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs mi lehet vele :S
2011. máj. 16. 18:34
 7/10 anonim válasza:

Szia!

Nekem is ez van a PS 1 konzolommal . De az már semmilyen játékot nem ad be ,

A hiba az h a PS ek olvasói mind sz*rok .

Ha megnézed a kis olvasólézer vagy feljebbcsúszot , vagy valami más az olvasórészen belül .

Így ha beraksz egy lemezt amit , ugye nagyon gyorsan pörget , néha hozzáér , meghajlítja a lemezt , és az pedig tovább rontja az amúgy sem jó szerkezetet . Törd az ilyen cd idet ketté . dobd ki a kukába , PS go szervíz és menni fog .

UI . : Én már nem vittem , mert az egész PS 1 nem ér annyit :)

2011. máj. 16. 19:03
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi ez így tartalmas de.. amelyik játéknál kattogott ki dobtam és újra írtam és akkor is ugyan azt csinálta :S
2011. máj. 17. 18:40
 9/10 anonim válasza:
igen , mert már a legelsőnél ki kellet volna venni , de sajnos ezt senki nem tudja mint ahogy én sem , ebből csak a szervíz marad , és szerintem azt sem úszod meg olvasócsere nélkül .
2011. máj. 20. 17:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Nos!

Kezdjük ott, hogy a PS2 a backup(másolt) lemezekre nagyon érzékeny. Ha másolt lemezekkel játszol, akkor akár 5 évvel is lerövidítheti a géped életét. Ha meg a csippmester fejvédelmet nem csinált, akkor szerintem ne is használd. Na de a lényeg. PS2 backup játékokat csak minőségi DVD-re írd, és a legkisebb sebességgel (legjobb az IMGBurn ott van 1x-es). Az Arita, Ridisc és egyébb NoName lemezt felejtsd el. A lemezeken még véletlenül se legyen karcolás por vagy ujjlenyomat. Ha már régóta így használod, akkor valószínűleg a géped lézere van már nagyon legyengülve. Erősen ajánlott egy szakemberhez elvinni, mert napokon ,heteken,jobb esetben hónapokon belül elromolhat. + PS2 játékokat ne írj CD-re.

Ha kérdésed van talán tudok segíteni, bár én nem foglalkozom ilyennel, de rengeteget olvasok ilyenekről, mivel elektromos kütyük szervizelésével akarok foglalkozni.

E-Mail cím: nben007@freemail.hu

2011. jún. 20. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!