Sztem mindkettő jó, de én nem vennék tv-t, felesleges nyugdíjasoknak való..
2011. máj. 12. 10:27
2/11 anonim válasza:
Sony, Samu, Panasonic vagy Sharp
2011. máj. 12. 11:07
3/11 anonim válasza:
Philips
2011. máj. 12. 12:36
4/11 anonim válasza:
Philips-et melyik hulye irja?
Haveromnak is van, kulonosebb baja nincsen, de nem veletlen adjak el kb az egesz ceget.
Meg Sony-tol veszi a paneleket ha jol tudom, csak enyhen lebutitva.
LG-rol hallottam mar jot is, de nekem az egesz LG nem jon be, de a top 3 az Sony, Samsung, Panasonic.
Ez a 3 jelenlegi legjobb tv-marka, tobbi is lehet jo, de ha mar sok penzt adunk ki valamire, az legyen legalabb tenyleg jo.
2011. máj. 12. 15:19
5/11 anonim válasza:
a philips az tényleg besz@rik max 3 éven belül, eddig az összes philips cuccommal így jártam. a sony cuccaimból viszont van ami 20 éve megvan és még mindig tökéletes. például van egy 16 éves sony trinitron képcsöves tv-m, soha semmi baja nem volt. viszont a philips képcsöves tv-nk meghalt végleg 5 év alatt.
2011. máj. 12. 15:52
6/11 anonim válasza:
Nekem LG -van és meg vagyok vele elégedve! Ár minőség viszonyban az lg próbál alacsony árakat fektetni a minőségre , bár nézd meg hol veszed meg euronicsba ne vedd meg ott 2szer annyi mint máshol :D...
2011. máj. 12. 17:03
7/11 anonim válasza:
nálunk meg 2 felső kategóriás Sony LCD TVben ment szarrá az LCD panel, mind2ben 1 éven belül. az egyikben a kicserélt panel is szarrá ment... nálam a Bravia leírta magát..
de ennyiből meg van egy olyan LG LCD-nk amiből az eladó mondta hogy hegyekbe vitték vissza rövid időn belül, mert behalt a merevlemeze, a miénk meg évek óta jó..
most láttam az új Samsung Smart TV-ket, vegyél azt, gyönyörű képe van, és tud mindent amit egy TV-nek 2011ben tudnia kell.
2011. máj. 12. 17:06
8/11 anonim válasza:
igaz! Csak is Samsung Led tv-t vegyél
2011. máj. 12. 19:28
9/11 anonim válasza:
Hát nekem volt LG de az olyan is volt!
2011. máj. 12. 19:53
10/11 anonim válasza:
minden tévé más, egy márkán belül is minden tévé más , valamelyiket patentra megcsinálják valamelyikben van egy pici hiba , semmi nem lehet tökéletes az anyagok fáradnak a csatlakozások oxidálódnak a forrasztások törnek , a tévé melegszik előbb utóbb minden tönkremegy ... azért van a garancia hogy megcsinálják bár egy ilyen tévének ma már nem szabadna ilyen hamar tönkremennie .... sőt nem javítani kéne hanem ha elromlik egy az egyben cserélni kéne azt mivel amit egyszer javítanak azt örökké javítani kell... igazán csak házilag tud az ember jó dolgokat csinálni ami tartós.....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!