Létezik olyan tv amelyiken ki lehet kapcsolni a reklámokat?
Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 12:56
1/9 anonim válasza:
És a fekete képernyőt mennyivel jobb nézni?
2/9 A kérdező kommentje:
Tetszik a válasz de ez kevés :)
2011. máj. 11. 13:13
3/9 anonim válasza:
Nem létezik. De ez nem is lenne jó, mert ha mondjuk éhes lennél hoznál be kaját és nem akarnál lemaradni arról amit nézel, így megkéne várnod majd a végét. :)
4/9 A kérdező kommentje:
De ha nasizni akarok filmnézés közben akkor mindig odakészítem elötte.
2011. máj. 11. 13:30
5/9 csapacsupa válasza:
A reklámból tartja fenn magát a csatorna. Ha filmet nézel, akkor a reklám a díja. Én ezt úgy oldom meg, hogy saját adathordozóról nézek filmeket és aközben nincs reklám. Tedd ezt te is.
6/9 anonim válasza:
De ha elfogy és azt gondolod hogy milyen jó lenne mégegy? Vagyha akkor kell wc-zned?
7/9 anonim válasza:
Megoldható mégpedig úgy ,hogy az előző napi adást felveszed a tv ből és másnap megnézed.A reklámoknál beletekersz így mondhatni "nincs" reklám.Viszont ez eléggé drága sajnos.Nem nincsen olyan tv ami ki tudja kapcsolni a reklámokat ,de azt hiszem nagy sikert aratna.
8/9 anonim válasza:
Létezik ilyen készülék, csak nem olcsó, mert egy AI (mesterséges intelligencia) próbálja megállapítani benne a kép/hang jellemzők változásaiból, hogy most a "főműsor" megy éppen, vagy kezdődik a reklám? Állítólag egész jó a találati aránya a kezdeti betanulási időszakot követően. Én még nem láttam élőben, én is csak olvastam róla.
9/9 anonim válasza:
Én úgy csinálom, hogy kb. várok még a műsorral, aztán visszatekerem, majd utána könnyen átugorhatom a reklámokat, úgy nagyon jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!