Lapos tv-t szeretnék venni. Úgy hallottam, hogy az egyik sok áramot fogyaszt. Melyik az? - milyet vegyek - nem drágát.
A másikat. Az olcsót, energiatakarékosat.
@'
Plazma lehet, hogy tobbet fogyaszt, mar ez sem biztos.
A regi plazmak rengeteget fogyasztottak, most vagy kb ugyanannyit, mint egy LCD, vagy alig tobbet.
Tehat fogyasztas nem szempont.
Es ha tenyleg jot akarsz venni, Samsung, Sony, vagy Panasonic-ot valassz
az LCD-nek a képe is szebb. De a legszebb képe a LED-nek van és az is fogyasztja a legkevesebbet. viszont ahoz mélyebben a zsebedbe kell nyúlni.
szerintem a Samu 102 centis full hd lcd érné 110 k körül
A mai plazmák nem fogyasztanak többet, sőt a legtöbb kevesebbet.Ennek a legjobb a képminősége-a legélethűbb a színvisszaadása.A CCFL LCD képminősége valamivel gyengébb, legáltalánosabb negatívum a pixeles-edés és nem túl valósághű a színvisszaadása.A LED LCD fogyasztása valóban kevés, de mivel ugyanaz lcd panel adja a képet mint a sima lcd-ben ugyanaz a negatívuma is, plusz még annyi hogy a led megvilágítás miatt rosszabb a színhűsége.
Tehát én műszaki eladóként azt mondom nézz szét a plazmák közt azok jelenleg olcsóbbak is az lcd őrület miatt, lcd-t csak az ára miatt érdemes választani mert azokból rengeteg akciósat találsz, led lcd-t pedig csak akkor ha mindenképp azt szeretnél(ennek még fejlődenie kell sajnos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!