Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Táv. Autó építése lehetésges?

Táv. Autó építése lehetésges?

Figyelt kérdés

Üdv midnenkinek!

Vásároltam egy elemes távirányítós autót, és szeretném bele építeni ezt a benzinmotort:

[link]

megoldható lenne? ha valami mást szeretnétek mondani, írjatok le midnent, mert minden infó fontos lenne:)

2011. máj. 8. 22:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Miért nem vettél benzinmotoros RC autót??

Nem lenne ilyen gondod.

Másrészt viszont megoldható az átépítés,de nem lesz túl egyszerű.

Pénzben kb ott leszel,mintha benzineset vettél volna.

2011. máj. 8. 23:04
 2/6 A kérdező kommentje:
benzines rc 60tól kezdődik újonnan, ez a kis szar meg volt 5ezer forint. nemondd már hogy veszek egy motort bele és 60 ezernél fogok járni:D motor blokk 14ér néztem egyet egy 3 ccm-est az csak eléglessz
2011. máj. 9. 00:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Pedig így van. Nem jössz ki olcsóbban.

Mire megveszed hozzá a távvezérlőt, a szervót, bővel fölötte leszel.

2011. máj. 9. 06:03
 4/6 A kérdező kommentje:
de nemkell távvezérlő, mert ott az elektromos autóé:D a szervó 1.500ft
2011. máj. 9. 15:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Megnézem hogy fogod összehozni, szólj ha kész vagy.
2011. máj. 10. 06:30
 6/6 anonim válasza:

Hé.

Az a baj, hogy sokan meg tudnák mondani mit hogy csinálj, de nekik is sok energiájuk fexik benne.(nem irigységből nem segítenek)

Valószínű sok idő lenne átadni az ismereteket.

Én nem értek az RC-hez, de amatőr szinten szoktam építeni ezt azt. És mindig akadályba ütközök: nincs fogaskerék olyan, amilyen nekem kellene. Sajnos magadnak kell legyártani egy alkatrészt, ami majd fog kelleni a gépedbe, vagy megveszed drágán.

Kérdik hogy mibe kell: semmibe,saját géphez kell. Akkor nem tudnak segíteni. Lehet hogy ott vagy pénzbe, amit megvennél gyáriban. (ezt eddig te is tudtad)

pl: 50mm fogaskerék egy tipusba: 800-1000 ft.

És mind spec. alkatrész, mert kicsi és erős.

Én mindenhol a nagy magyar hozzá állást tapasztalom, hogy sz@rjunk bele, vedd meg, ne gondolkozz, ne építs, hüje vagy.

Na ezért írnak negatív kritikát: vedd azt: hogy legyen drágább mint a gyári, de én magam akarom megépíteni, mert én így akarom. kész

2011. dec. 20. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!