Táv. Autó építése lehetésges?
Üdv midnenkinek!
Vásároltam egy elemes távirányítós autót, és szeretném bele építeni ezt a benzinmotort:
megoldható lenne? ha valami mást szeretnétek mondani, írjatok le midnent, mert minden infó fontos lenne:)
Miért nem vettél benzinmotoros RC autót??
Nem lenne ilyen gondod.
Másrészt viszont megoldható az átépítés,de nem lesz túl egyszerű.
Pénzben kb ott leszel,mintha benzineset vettél volna.
Pedig így van. Nem jössz ki olcsóbban.
Mire megveszed hozzá a távvezérlőt, a szervót, bővel fölötte leszel.
Hé.
Az a baj, hogy sokan meg tudnák mondani mit hogy csinálj, de nekik is sok energiájuk fexik benne.(nem irigységből nem segítenek)
Valószínű sok idő lenne átadni az ismereteket.
Én nem értek az RC-hez, de amatőr szinten szoktam építeni ezt azt. És mindig akadályba ütközök: nincs fogaskerék olyan, amilyen nekem kellene. Sajnos magadnak kell legyártani egy alkatrészt, ami majd fog kelleni a gépedbe, vagy megveszed drágán.
Kérdik hogy mibe kell: semmibe,saját géphez kell. Akkor nem tudnak segíteni. Lehet hogy ott vagy pénzbe, amit megvennél gyáriban. (ezt eddig te is tudtad)
pl: 50mm fogaskerék egy tipusba: 800-1000 ft.
És mind spec. alkatrész, mert kicsi és erős.
Én mindenhol a nagy magyar hozzá állást tapasztalom, hogy sz@rjunk bele, vedd meg, ne gondolkozz, ne építs, hüje vagy.
Na ezért írnak negatív kritikát: vedd azt: hogy legyen drágább mint a gyári, de én magam akarom megépíteni, mert én így akarom. kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!