Megéri még törni magam az mp3 lejátszóm miatt?
Figyelt kérdés
3 és fél éves mp3 lejátszómat már lassan 9-10 hónapja biztos nem kapcsoltam be. Tegnap feltöltöttem usb-n (egyébként ilyenem van: [link] Típusa: YP-U2) Ma zenét akartam hallgatni rajta, de hiába másoltam rá zenéket (a régi zenéket egy gyorsformázással eltüntettem róla), amikor bekapcsoltam ezt írta ki: NO FILE. Még a hülye szoftvert is feltettem, és azzal is másoltam zenéket rá, de minden hiába...elromlott. Rég nem garis már. Érdemes megjavíttatni? Telómon tudok zenét hallgatni végülis, de pont azért akartam újra beüzemelni az mp3-at, mert nagyon meríti a telefont a zenehallgatás.2011. máj. 8. 11:57
1/3 anonim válasza:
érdeklődd meg, hogy mennyibe kerülne javíttatni, lehet jobban kijössz, ha veszel egy újat
2/3 anonim 

válasza:

firmwire-t frissítettél már? sztem megoldaná.
Te egész jól jártál, nekem régebbi Samsungom van, az egyszer megnyekkent, ugyanannak a számnak a közepén indul, aztán kiakad, és a gép se látja. Na az nem menthető sajnos (de ha valaki esetleg... ^^)
3/3 A kérdező kommentje:
Mi az a firmwire? xD
2011. máj. 8. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!