Hol és mennyiért lehet olcsón kapni Play Station 3-at?
Egy Killzone 3 vagy God of War 3, esetleg Heavy Rain is gyengének mondható egy PC-hez képest.
Bár nem tudom kinek nem elég az ilyen szintű grafika, de PC-n szebb is lehetne (csak PC-re soha nem fog kijönni semmilyen játék)
Nem szándékozom vitázni, de ha a PC olyan jó, akkor miért nem képes egyetlen emulátorral sem folyamatosan futni a PS3 és az XBOX játék? Már többen is írták, hogy az a szint gépeknél még sokára lesz, ami a konzoloknál már van.
Részemről ennyi, én befejeztem. Ha jól látom, akkor itt úgyis az dönt, ki mihez szokott hozzá, vagy mi érdekli.
Előző:
Azért, mert egy PS3 teljesen más alapokon működik, mint egy PC.
Még normális PSP emulátor sincs PC-re, pedig azt remélem elismered, hogy a leggyengébb PC is van olyan erős, mint egy PSP.
Teljesen máshogy kell programozni, más oprendszer, stb.
Xbox valamennyire hasonlít a PC-re, oprendszer is kb egy módosított windows (na jó, ez erős túlzás), de azért az is más, nem PC-s hardverek, stb.
Meg kb az összes xbox játék van PC-re, mivel windows-windows.
Szóval azt el kell ismernie mindenkinek, hogy a PC sokkal erősebb, mint a konzol, ez tény, viszont ez nem jelenti azt, hogy játékok szempontjából jobb.
Elozo:
Nem ertem, hogy te mit akartal kijavitani, tudom, hogy a windows oprendszer, nem irtam sehol semmit amivel csak kicsit is utalnek olyanra, hogy nem az.
Amugy nem viccbol csinaljak 10+ gigasra a jatekot, valami biztos tobbet foglal.
Vagy csak tobb extrat pakolnak ra.
Pl. PS3-ra van par 40 gigas jatek, de azokat vagy teletomik extrakkal (1080p-s hogyan keszult videok meg ilyenek), vagy epp 3D-s, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!