Nálunk idehaza mikor fog megjelenni az MP6-os lejátszó?
Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 20:20
1/13 anonim válasza:
nekem már mp nyócvanezer lejátszóm van
2/13 anonim válasza:
DVB-T tuneres lejátszó lesz beleépítve.
Nem tudom, hogy emiatt megéri-e?
3/13 anonim válasza:
Előbb úgy illene hogy a gyártó piacra dobja, addig ne is keresd.
Szóval még sehol nincs, így azt se tudni emiatt hogy nálunk meddig nincs.
4/13 anonim válasza:
ez nem valami kinek nagyobb verseny. az mp2 veszteséges képtömörítés, az mp3 veszteséges zene tömörítés, az mp4 meg veszteséges kép+hang tömörítés. hangon és képen kívül mit szeretnél a további szabványokba rakni?
5/13 anonim válasza:
15:52-esnek üzenem, hogy az MP5 és az MP6 lejátszó, csak egy hardveres jelölés, vagyis ilyen kiterjesztésű fájlok nincsenek. Az MP5 lejátszó azt takarja, hogy filmet is képes vinni, tömörítés/konvertálás nélkül (igaz, a pontos neve, multimédia lejátszó volna). Az MP6-ba meg beletettek DVB-T tunert (ettől különb az MP5 lejátszótól).
Amúgy az MP3 lejátszók java része, viszi a többi zenei formátumot, pl. az ogg-t, flac-ot, stb.
6/13 anonim válasza:
nem vagyok mai csóka, lehet, hogy ezért nem értem miért nem mindegy mikor jelenik meg.
7/13 anonim válasza:
de ezeket olyan kukába való kijelzővel fogják árulni, hogy felesleges lesz benne a dvb-t tuner. mert az összes mp4 lejátszónak az ipod touch-on kívül olyan kijelzője volt. és gondolom ipod touch-ból nem lesz ilyen.
8/13 anonim válasza:
Mégcsak felsem találták az MP6-ot, szóval kb. olyan 1 év múlva.
10/13 anonim válasza:
13:16 - de már létezik. Google már kiadott egy pár találatot róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!