E book olvasót akarok venni (nagy legyen a képernyője), de olyat amin netezhetek, filmet nézhetek, zenét hallgathatok, és elfogadható (30. 000-40. 000) árban is van, és ti mit tanácsoltok, milyet vegyek?
Ahogy leírtam, mindet szeretném. Olvasni, filmet nézni, zenét hallgatni, és internetezni is...
Ezt találtam először, de egyszerűen nem találom, hogy Magyarországon is van e....
Hát szerintem 7-8" olvasni is marha kicsi, filmet nézni és netezni meg végképp nem előnyös. Ezek olyanok, mint az aszpirin, elvileg mindenre jó, gyakorlatilag semmire. :S
A szemed érdekében én inkább egy laptopot ajánlanék, de olvasni azon is kínszenvedés (na jó, nem erre való, ez is tény).
Hát javaslom, keress lehetőséget élőben is megtekinteni ezeket, lehetőleg kipróbálni is, kisebb üzletekben szokott erre lehetőség lenni. Nagy csalódástól kímélheted meg magad. Meg az ár is elég vékonyka, ennyiért még telefont se kapni szinte. :( Ja és olvass kritikákat is azokról, amiket linkeltél, remélem tudsz angolul vagy németül. :) Esetleg használtan keress ennyiért.
Egyrészt készülj fel, hogy szabadban, világosban, egy LCD kijelző (főleg egy olcsóbb gépen) gyakorlatilag olvashatatlan még teljes fényerőn is.
Másrészt ennyi pénzért (30-40e Ft) nem számíts túl sokra, talán még a videók sem mennek majd rendesen (ha egyáltalán van Flash).
Én is inkább egy Kindle-t javaslok, azzal még mindig tudsz böngészni is, bár gondolom korlátozottan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!