Megéri még a PS3 konzol?

Figyelt kérdés

Most hogy vannak ezek a PSN hálózat támadások, és még a jövőben várható, hiába foltozgatták a PSN-t, újabb hacker támadások várhatóak (pletykák szerint)!

Eléggé elvette tőle a kedvemet!:(

2011. máj. 6. 15:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Vegyél boxot.Sokkal jobb a multia és azt az évi 10ret is kibirod szerintem..
2011. máj. 6. 15:45
 2/10 anonim ***** válasza:

Megéri.

Box-nál ezerszer jobb, és soha többet nem lesz ilyen hacker támadás.

Most volt, de egy profi céggel megcsinálták a védelmét, még ha próbálkoznának sem tudnák feltörni.

De nem valószínű, hogy próbálkoznának, mert azért nem hülyék a hackerek, hogy FBI meg minden ilyesmi kutasson utánuk.

És Live mivel jobb előző?

Mert sokan írják, de nem tudom mivel jobb.

2011. máj. 6. 17:18
 3/10 anonim ***** válasza:
"Most volt, de egy profi céggel megcsinálták a védelmét, még ha próbálkoznának sem tudnák feltörni." SOHA ne mond, hogy SOHA.Már állítólag ismét próbálják feltörni.
2011. máj. 6. 17:39
 4/10 A kérdező kommentje:

Hát ez az SOHA nem lesz vége, és ha már egy hacker csapatnak sikerült elérnie ezt, akkor a többi hacker is vérszemet kap és addig próbálkoznak míg sikerrel nem járnak!

Hát nagyon remélem hogy Sony és FBI valamit kitalálnak...:/

2011. máj. 6. 17:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem megéri.A PS3-on ingyenes a multi.
2011. máj. 6. 18:51
 6/10 anonim ***** válasza:

Ez az allitolag mar probaljak feltorni eleg szar duma.

Egyik, hogy csak pletyka, es hozza nem erto, hulye emberek terjesztik.

Masik, hogy probalkozhatnak, mert a Sony ezentul ugy fog erre figyelni, hogy beszaras.

Ha meg 1x sikerul feltorniuk, atutalok Bill Gates szamlajara 100k HUF-ot (tudom, hogy ez neki nem penz, csak PS3-mas leven kit kellett volna irnom?)

Azert a hacker sem hulye ember, tudja, hogyha rajtakapjak:

1) Sony szarrapereli oket, es egy hatalms multiceg szerintem nagyobb esellyel indul, mint par hacker

2) FBI is be van vonva az ugybe, abbol meg talan borton is lehet

2011. máj. 7. 01:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Ja es egy PSN leallas miatt nem venni PS3-at hulyeseg, 2007 kornyeken a Live is offline volt 13 napra, akkor mar azt sem szabad venni?
2011. máj. 7. 01:44
 8/10 anonim válasza:
multi játékfüggő, úgyhogy ne halgass a baromságokra! Aki xboxot vett, az csak azért tette, mert arra lehetett lopni játékokat, nem azért mert annyira jó... Tisztelet a kivételnek!
2011. máj. 7. 09:39
 9/10 anonim ***** válasza:
CSAK IS PS3!!!! persze, hogy megéri, jó vannak mostanság ezek a hackertámadások, de pár napon maximum héten belül véglegesen kijavítják. és akkor nem kell évi 10.000+ ft-ot kiperkálni az internetért... ha belegondolsz az hosszútávon nem túl pénztárcabarát..:) -----P-S-3-----
2011. máj. 7. 16:25
 10/10 anonim ***** válasza:

Hat az az evi 10k tenyleg nem olyan sok, de az mar 1 jatek ara.

Es ha azt nezzuk, hogy evente 10-12 jatek boven eleg, akkor az kb 10% sporolas a jatekokon.

2011. máj. 7. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!