Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » SOS! Olyan kamerával vettünk...

SOS! Olyan kamerával vettünk fel egy filmet, amibe CD-t kell belerakni (SONY). Mit tegyek, hogy be tudjam tenni Movie Makerbe?

Figyelt kérdés
Nagyon sürgős!!Holnapra kell!! Nem tudom betenni Movie Makerbe,mert amikor rámegyek,hogy film hozzáadása,akkor nem részletenként teszi be,hanem a Nero sz@r menüjével együtt,és nem tudom szétszedni részletekre,sem pedig Movie Makerbe belerakni!Hogy tudnám belerakni,hogy tudjak animációkat közé tenni?Kérlek Segítsetek!Előre is köszönöm!
2011. máj. 5. 18:42
 1/3 anonim ***** válasza:
konvertáld át előbb
2011. máj. 5. 18:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Divix konverterem van,de azt sem engedi!
2011. máj. 5. 19:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem CD-t, hanem DVD-t teszel a kamerádba.

Ahhoz, hogy kamerán kívül is meg tudd nézni a felvételt, a lemezt és a felvételt előbb a kamerában le kell zárni, máskülönben a számítógép, vagy dvd-lejátszó üresnek fogja érzékelni a lemezt, vagy hibásnak.

Ha megvan a lezárt DVD, akkor azt csak simán be kell rippelned számítógépbe, és az anyag onnantól kezdve szerkeszthető.

Vagy ha a kamerát összekötöd a számítógépeddel, akkor közvetlenül onnan is tudsz digitalizálni, és az anyag ismét csak szerkeszthetővé válik.

A múvimékert felejtsd el, az minden idők legrosszabb videószerkesztő programja. Sokkal jobban jársz, ha leszedsz valami más programot, ami jobban használható, többet tud, stb.

Vagy vidd el az anyagot egy vágóhoz, és az is rendesen megcsinálja, menüs DVD-t készít, stb. Csak ez nem túl olcsó, én legalábbis nem dolgozom fillérekért ;)

2011. máj. 6. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!