Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik erősítőt vegyem meg...

Melyik erősítőt vegyem meg ezek közül?

Figyelt kérdés

Karaoke erősítőkről van szó:link

1: [link]

2: [link]

3: [link]

4: [link]

5: [link]

6: [link]

Olyanok válaszát várom akik nagyon ott vannak a témában.

Lényeg hogy jól bírja a strapát és nagy legyen a teljesítménye.

2011. máj. 4. 21:29
 1/9 anonim ***** válasza:

hát csak az utolsó két link működik.

de a kettő közül akkor az elsőt mert annak nem rossz a teljesítménye. az utolsón ugyan több funkció van, de a teljesítménye semmi.

de ha megcsinálod hogy a többi link is működjön, akkor jobban tudok segíteni.

2011. máj. 4. 21:36
 2/9 A kérdező kommentje:

hát a linkek tegnap még működtek csak most nem :(

Itt vannak újból más sorrendben.

1: [link]

2: [link]

3: [link]

4: [link]

6: [link]

2011. máj. 5. 15:29
 3/9 A kérdező kommentje:

*5

a hatodik kiesett a listáról.

2011. máj. 5. 15:29
 4/9 anonim ***** válasza:

1. vagyok

hát mivel az elsőnek a legnagyobb, a teljesítménye, így azt.

szerintem mindegyik strapabíró, hacsak nem dobálni akarod, de más szempont nem számít?

2011. máj. 5. 15:45
 5/9 A kérdező kommentje:

Igen, az van oda írva hozzá hogy 2X400W,na de hogy ez tényleg ennyi-e? mert láttam már olyat is hogy oda volt írva hogy 300W(hangfalhoz)és csak 80W körül volt..(made in China)de úgy gondolom hogy mivel ez aszem német márka.(vagy ott gyártják)ezért csak nem fedett teljesítményről van szó.

Köszönöm eddigi válaszaidat!

[link]

Erről vélemény?

Mivel karaoke erősítőről van szó,azért lehet hogy nem lenne hátrány beépített keverő is?..vagy ezt a részét lehet hanyagolni?

2011. máj. 5. 17:38
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia. az amit linkeltél az jó kis erősítő, csak hát kicsi teljesítményű. amúgy meg igen a kínai erősítőről leírt adatoknak ne nagyon higgy, de a német márkák azok jót írnak.

beépített keverő az meg nem fontos, de ha kell ezek mellé legfeljebbb veszel. de nem tudom döntsd el te. ha segítség kell, még írhatsz nyugodtan.

előző voltam

2011. máj. 7. 22:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Amiket linkeltél, sajna mind gagyi. Kamu WATT-okkal. ez pl azt írja 2*400W és 2,2 kg:D [link]

és nézz meg egy igazi 2*400W-osat : [link] és egyből 19kg (Nagy toroid tekercs, nagy kondik a valós teljesítményért) és nem véletlenül kerül 85 ezerbe, 17ezres gagyi ellenére. Ha olcsón akarsz karaoket csinálni, keres a djbörzén hazsnált Castone végfokot és egy egyszerűbb keverőt. Normál célokra elég Egy 2*100W os is (mármint valós W), ez pl Castone CPA 200. Használtan 20körül kapni, de ég és föld a gagyihoz képest.

2011. máj. 8. 09:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Hopp! Tényleg nem olyan egyszerű hinni ezeknek az adatoknak, a súlyát nem is figyeltem. Hát igen a 2X400W-hoz tényleg nem sok a 2,2kg.:D Tulajdonképpen a 17ezres erősítővel semmi baj nincs, de tényleg nem a legjobb minőségű, de hát te tudod milyen minőségű erősítőre van szükséged. Meg igaz is nem kell olyan nagy teljesítményű erősítő.
2011. máj. 8. 10:31
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszaitokat! Sokat segítettetek!

Azért karaoke erősítőket néztem mert nem kell most nekem akkora teljesítmény..

Egy olyan 2X100,150 wattos hangfalat kellene max. elbírnia.

Ez elbírná?? : [link]

Mi a különbség az erősítő és a végfok között?

A különbség a teljesítményben rejlik?

2011. máj. 8. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!