Az X-box nem tervez mostanában valami új konzolt?
5 év az rengeteg, 2015-6-ban már nagyon gyenge lesz a box és a ps3 is.
Bár én örülnék, ha minél később jelennének meg az új konzolok, mert nem akarom még lecserélni a ps-t, lehet, hogy a 4 is jó lesz, de drága is.
20:46
Te mirol beszelsz? Enyhen faradt vagyok, lehet en ertelmeztem felre, de hogy a box-nak jobb a hutese, a ps3-nak meg gyatra?
Te rohadtul el vagy tevedve.
PS3-nak tokeletes a hutese (tokeletes nem letezik, de akkor nevezzuk bszott jonak), nyaron volt olyan, hogy 1 heten keresztul ki sem mozdultam es napi 10 orakat jatszottam.
Semmi baja sem lett.
Olyan emberrol nem is hallottam, akinek a hutese miatt lett volna baj a PS3-al.
Meg hogy szar a grafika?
Persze, egy PC-hez kepest szar, de azert eleg komoly dolgokat ki tudnak hozni belole, es akinek egy Uncharted vagy barmilyen hasonlo jateknak nem eleg a grafikaja, azzal nagy baj van, gondolom Mario vagy Pacman vagy barmilyen regi jatekkal sosem jatszott, na azoknak volt szar a grafikajuk, megis hatalmas jatekok a mai napig.
Ha meg a HD sem eleg, akkor jatsz PC-n, kolts ra evi 100 rongyot, es elvezd a semmilyen jatekokat, amikre +1-2 eveket varhatsz, hogy aztan egy max 50 centis monitor elott szekben gornyedve egy szaros billentyuzeten tudsz jatszani.
En beerem azzal, hogy 107 centis tv-n kenyelmesen fekve 4-5 meterre a tv-tol jatszhatok a legjobb exkluziv jatekokkal, ugymond szar grafikan.
22:19
A box 1 valamiben jobb, mint a PS, hogy olcsobb.
Na jo, meg hogy a multiplatform jatekok szebbek rajta, de olyan minimalis a kulonbseg, es a multiplatform jatekok tobbsege alapbol unalmas, elcsepelt szar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!