Képcsöves (crt) TV meghibásodás. Mi lehet a baja?
Szóval a lényeg hogy tegnap este a Jóban Rosszban c. sorozat közepette mindenféle előjel nélkül lekapcsolódott.
A lekapcsolódás előtt villant egy nagyot a kép,aztán kikapcsolódott,és ezután már csak egy halk folyamatos kattogást lehetett hallani a TV-ből.
Ezt a kattogást hallani lehet amikor csak áramot kap a TV.
Éveken keresztül napi szinten csak 2-3 órát volt bekapcsolva este, tehát nem volt agyon használva.
Gondolom hogy valami fő áramkör ellátáshoz szükséges alkatrész égett el benne mert elég égett szag jött ki belőle.
Tehát a kérdés,ha nem lenne egyértelmű:
A meghibásodást esetleg valamilyen szinten befolyásolja Jóban Rosszban c. sorozat??
:) :D :D csak vicceltem
Na komolyan van aki ért egy kicsit ehhez és gyanítja mi lehet a gond?
A Jóban Rosszbannak ehhez nincs köze,a Barátok közt alatt is bekövetkezhetett volna.
Félre a tréfát,nekem az elmult hetekben halt meg így a tévém,valami alkatrész tönkrement benne,hívtam egy tévészerelőt,az megcsinálta.Ja,Sony tévém van,halálpontosan most lett 10 éves,érettségi elött,ballagásra kaptam még annó,most pedig 28 vagyok.
Szerelővel mindenképp megnézetem mert meg szeretném csináltatni,feltéve ha nem mond valami nevetséges összeget.
Csak gondoltam hátha esetleg valaki konkrétan felismeri a hiba okát.. de ahogy az első írta,meg kell ezt nézni egy hozzáértőnek hogy kiderüljön.
Egyébként egy kb.3-4 éves Vestel 72 síkképcsöves TV-ről van szó és viszonylag szép éles kép volt benne... :(
Köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!