Galaxy tab vagy Ipad2?

Szeretsz szenvedni, vagy nem?
Ha igen, akkor ipad 2, ha nem, akkor galaxy tab.
Csak a Galaxy Tabbal lehet telefonálni, persze nem ez az elsődleges szempont egy ilyen készüléknél, de azért jó ha van. Könnyű, hordozhatóság 5-ből 5. GPS, bluetooth 3.0, fényképező, ami szintén nem fontos, de nem a legrosszabb minőség. Bővíthető, ami szerintem fontos, nem úgy mint az apple termékeknél.. Böngészőben flash támogatás. Ami gond, van hogy belassul, alkalmazások, igaz sok van, de nem mindegyik működik teljes képernyőn, bár van ilyen program amivel meg lehet csinálni, hogy teljes képernyőn fussanak a programok, de pixeles lesz. Android fut rajta, 2.2-es ami nem tabletekre lett kitalálva, most nyár elején fog kijönni a galaxy tab két másik változata (honeycombbal ez az adnroid 3.0-ás változata, ami már tényleg tabletre lett kitalálva) a 8.9 és 10.1, illetve a vodafone-nál már kapható a 10.1v aminek kicsit húzós az ára de megéri. Csak a 3G készülékekkel lehet telefonálni. Az ipadnál egyikkel sem. Az ipad is nagyon jó, gyors, nagyon sok jó alkalmazás. Bár én túl zárkózottnak tartom, pl személyre szabhatóság miatt. A kamera sem a legjobb, egyiknél sem, nem is erre van kitalálva, inkább vegyél fényképezőt. Igazándiból össze kellene gyúrni a két terméket az lenne a legjobb. Semmi bajom az ipad-del de én a voksom a galaxy tab mellett teszem, sokkal de sokkal olcsóbb, nézd csak meg itt: [link] Ide is írtam már véleményt.
Remélem, nem lett nagyon hosszú, ha valami kérdésed van szívesen válaszolok, üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!