Szerintetek melyik jobb választás? Xbox 360 slim kinect-tel vagy ps3? Melyiknek van komolyabb játékok futtatása közben szebb képe, és több FPS-e? Az új xbox 360-nak vagy a ps3-nak?

Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 15:43
 1/9 anonim ***** válasza:

A játékok alapján dönts

PS3:

Uncharted

Killzone

Gran Turismo

Heavy Rain

God of War

Metal Gear Solid

Ratchet & Clank

Yakuza

Little Big Planet

Resistance

XBOX 360:

Gears of War

Alan Wake

HALO

Forza

Fable

a többi játék szinte mindig megjelenik mind2re

2011. máj. 3. 16:01
 2/9 anonim ***** válasza:
multiplatform játékoktan jobb a grafikája (de csak egy kicsit) xboxon
2011. máj. 3. 17:17
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha csak az alapkonzolt nezzuk PS3, ezerszer tobb/jobb/szebb exkluziv jatekok (FPS-nek ott a Killzone 2-3, egyik legjobb FPS jatek, meg a multiplatform-ok), meg ugy mindenbe jobb.

Viszont ha mar Kinect vs Move is szerepel, akkor mar attol fugg, hogy casual vagy hardcore jatekos vagy.

Ha hardcore (es ha az FPS-eket szereted gondolom az vagy) akkor Move, ha casual, akkor Kinect, mert nem tudnak mindenfele jatekot kitalalni Kinect-re, mert ugye kontroller nelkul azert nehez lenne FPS-ezni, mig Move es a Killzone egy tokeletes parositas.

2011. máj. 3. 18:12
 4/9 A kérdező kommentje:

Hát...Főként fps-ezni szeretnék,de azt olvastam,hogy év végén kinectre lesz a Star Wars új része.Azt azért kipróbálnám. :D

Szerintetek Black opsot melyiken lenne jobb játszani multiplayerben?

Ugye az xbox-nál ott a live,de a ps-nél nincs...

Melyiknek jobb a multiplayer-je?

2011. máj. 3. 18:21
 5/9 anonim ***** válasza:

XBL fizetős (10k egy évre), viszont jobb, mint a PSN

én pl. CoD fan vagyok, az inkább xbox, ma jött Black Ops-ra az új map pack :D

2011. máj. 3. 18:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Akkor valószínű xbox 360 slim-et kérek,de ez még változhat xD
2011. máj. 3. 18:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Igen, PS-nel nincs Live, hanem PSN.

Amugy mindenki azt mondja, hogy jobb a Live, nem vitatom, mert lehet, hogy igaz, meg nem Live-oztam, de nem tudom elkepzelni mivel lehet jobb.

Csak el kell inditani a jatekot es megy a multi, csak PS-en ingyen, tehat akkor mar jobb is, ha ezt nezzuk.

2011. máj. 3. 19:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Xboxon cod-ban pl. tudsz joinolni egy emberre, ha nincs tele a játék, úgy hallottam, hogy PS-en ilyen nincs
2011. máj. 3. 19:47
 9/9 anonim ***** válasza:

Cod6-ba van ilyen, tobbivel nem jatszottam.

A jatekon beluli funkciok szerintem ugyanazok, mivel az a fejleszton mulik.

2011. máj. 3. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!