Milyen Keverőpultot vegyek?
McCrypt Midi-5 -t nézegettem elég jónak néz ki csak az a gond hogy szerintem az csak Virtual DJ-hez jóó, ha valaki tudja hogy Traktor Dj.vel is müködik az kérem feltétlenül írjon !!
Van egy másik kiszemeltem a Numark MixTrack, ami jó Virtual Dj-hez és Traktor Dj-hez is egyaránt !! Van Róla jó sok videó Youtube-on és hát szerintem nem valami sok Effekt gombal rendelkezik. Ha valakinek van ilyen és megvan vele maximálisan elégedve az kérem írjon !! :)
És ha valaki tud még valamilyet ebben az árkategóriában azt is elfogadom! köszi
1. vagyok
biztos hogy csak Traktorhoz jó? mert szerintem mindegyik keverő jó minden Dj programhoz. legalábbis én eddig ezt tapasztaltam. szerintem a 3 közül mindegy melyiket veszed meg, bár a utolsó kicsit jobb (meg drágább), a Numark MixTrack-on tényleg nem sok effekt van. ajánlani nem tudok, mert nem nagyon sok ismeretem van ilyen keverők terén, de ha kérdésed van, még írj.
hát a Reloop Digital Jockey 2-hez tuti hogy csak a Traktor Dj a jó mert haveromnak is olyan van !! müködik virtual djvel is de azzal nem megfelelően...
Az Mc Crypt-et akarok eredetileg venni de traktor djbe meglehet nézni hogy milyen keverővel kompatibilis és nincs rajta a listán sajnos !! :S
És ha Traktor helyett Virtual Dj-t használnál? :)
Akkor megveheted a McCrypt-et és jó a gépedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!