PlayStation 3-at hogy lehet szét szedni?
Figyelt kérdés
Ki szedtem minden csavart, de elöl nem tudom leszedni a burkolatot.2011. ápr. 29. 21:30
2/11 anonim válasza:
Én a legutóbb földhöz vágtam, mert fél napig nem bírtam kinyírni egy főellenfelet. Holnap megyek venni egy másikat, mert javíthatatlan lett.
3/11 anonim 

válasza:

Rámész egy kalapáccsal nem kel légkalapács elég egy kicsi is vagy ha nem megy akkor láncfürész vagy esetleg kend be zsírral
4/11 A kérdező kommentje:
Nem igaz, hogy nem tudtok normálisan válaszolni nyomorultak!!!!!!
2011. ápr. 29. 21:57
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltál.
2011. ápr. 29. 22:55
7/11 anonim 

válasza:

Meg akarod hackelni hogy legyen PSN? :D
Amugy par orat/napot megsporolhattal volna, ha hasznalod a google-t
8/11 A kérdező kommentje:
Azóta már szét szedtem csak ki akartam takarítani.Amúgy hogy lehet meg hackelni hogy legyen PSN?
2011. ápr. 30. 17:57
9/11 anonim 

válasza:

Na neee, ez komoly kerdes?
Most ezt komolyan meg kell magyarazni, amikor hozzaertes nelkul, csak szimpla logikaval ki lehet talalni, hogy ez nem rahtad mulik, hogy van-e PSN?
Maga a Sony kapcsolta le a szervert, ezt te a ps3-adon eleg nehezen tudod visszakapcsolni.
10/11 A kérdező kommentje:
Azt tudtam én is hogy a Sony kapcsolta le szervert!!!!
2011. máj. 1. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!