Mi lehet a baja a stroboszkópomnak?
Figyelt kérdés
Vettem a bolhapicaon... egy strobit 2ezer forintért. Emberke megmutatta hogy működik meg minden (azért vettem ott mert egyik haverom már vett ott és fél éve tökéletesen működik neki). Miután megvettem hazahoztam kipróbáltam örültem neki rohadt jó fénye volt tökéletesen működött. Aztán másnap mikor megint kipróbáltam megrázott miután kihúztam a konnektorból, ami szerintem nem egy normális dolog... Utána már nem is működött rendesen mindig kihagy, van hogy nem is villog. Esetleg valami tipp?2009. márc. 7. 10:19
1/3 A kérdező kommentje:
Igazából ezeknél szinte mind1 mert haverommal elmentünk venni neki strobit. Rendes szaküzletbe Showtechnik .... És neki 1 óra alatt nem működött rendesen és 4ezer forint volt.
Ez azt jelenti hogy 10ezer alatt nem lehet normális strobit kapni vagy mi?
2009. márc. 7. 10:21
2/3 anonim válasza:
Látatlanban, csak így elmondás alapján diagnosztizálni miért nem müxik kicsit necces lenne. Ha megrázott miután kihúztad lehet annak a jele, hogy valahol testel és a kondi még fel volt töltődve. A kihagyásokat is lehet a kondi számlájára írni de még sok máséra is.
3/3 anonim válasza:
Csatlakoznék az elöző válaszolóhoz...Nagy valószínűséggel a kondenzátor ment tönkre.Próbáld meg kicserélni, nem kerül sokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!