Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mini DV kazettát hol digitaliz...

Mini DV kazettát hol digitalizálnak olcsón?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 08:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Attól függ hol laksz. Írj PM-et, ha nincs más lehetőséged, meg tudom oldani. :)
2011. ápr. 27. 08:44
 2/12 anonim ***** válasza:

A MiniDV kazettára az anyag digitális formában kerül fel..

Legfeljebb konvertálni kell DVD, AVI vagy akármi formátumba.

2011. ápr. 27. 09:15
 3/12 A kérdező kommentje:

Elsőnek: írok pm-et, köszi!

Másodiknak: digitalizálásnak hívják így is (találtam honlapokat). Se firewire kártyám, se dv kábelem, se a kamerám nem kompatibilis! Így pedig a kazettából nem lesz dvd!

2011. ápr. 27. 11:11
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem Sonym van, (na az is egy cifra fajzat), vettem FireWire kártyát, adták hozzá a kábelt, (volt vagy 4000Ft), XP Moviemakerével szépen együttműködik, távvezérli a kamerát, átveszem az anyagot, ca. 12GB egy kazetta, teljes, tömörítetlen anyag van rajta, lehet vele vágni (kell is, olykor felét "eldobom"), feliratozom, utána DVDnek konvertálom...
2011. ápr. 27. 21:58
 5/12 A kérdező kommentje:
Nekem Panasonic NV-GS27, és a használati utasításban is az van mindenhol, hogy "exept nv-gs27", mert ehhez nem járt semmi. A gyári program letöltése után a telepítés is megakad, mert 2. pont: csatlakoztassa a készüléket a géphez, és állítsa be a készüléken a csatlakozás típusát. Namost a készüléken nincs olyan beállításban, hogy a csatlakozás típusa. Le van írva hol kéne legyen, de nincs. Meglehet, hogy mint a telefonok csak bedugás után ajánlja fel a menüpontot?! Nem tudom, de usb kábellal nem műxik. 4000 forintot meg nem adok kártya+kábelért..annyira nem kamerázgatok, hogy megérje:)
2011. ápr. 28. 11:19
 6/12 anonim válasza:

Szia!

Nekem is ilyen Panasonic-om van.

Firewire kábel kell hozzá az dugd bele, usb-s nem jó hozzá.

Persze kell a pc-be is lennie firewire kártyának.

Aztán mint korábbi kommentelő írta a windowsos Moviemaker tökéletesen használható konvertálásra, vágásra..

2011. ápr. 28. 16:32
 7/12 anonim ***** válasza:

Engedd meg, egy picit nem értelek.

Nekem a kamerázás az első öröm, a második, amikor vágom "dolgozok" vele, és lesz egy DVD lejátszóba nyomható, címsorral, feliratokkal, akár különböző áttűnéses effektekkel elkészített, "általam rendezett", pici túlzással film.

És akkor itt van hozzá a kártya+kábel 2360Ft.

[link]

Ennyit nekem megér, hogy bármikor előhúzom és másolom, vágom saját anyagom...

2011. ápr. 28. 17:52
 8/12 A kérdező kommentje:

utsó: ennek örülök! Én teljesen mással foglalkozom, és nem köt le annyira a videóvágás! Köszönöm, hogy kerestél nekem kártyát! Egyébként a felvétel nem is az enyém! Sőt a kamera sem igazából...

előző: Asus M2N-X alaplapomon nincs firewire bemenet!

2011. ápr. 28. 20:19
 9/12 anonim ***** válasza:

Muszáj vágni, nem is egyszer rosszul nyomtam a REC vége gombot, aztán ment csak úgy lóbálva 10 percet.

Meg aztán csinálok valamiről valamit, aztán valamivel később ugyanarról jobb szögben, megvilágítással születik jobb felvétel.

Általában a felét "eldobom", más számára unalmas is lenne.

2011. ápr. 29. 15:04
 10/12 anonim ***** válasza:

Az én óradíjam 3000 Ft, de egy videóstúdióban ennél többért dolgoznak + ÁFA.

2003 óta dolgozom vágóként, szóval eléggé kenem-vágom a témát, azt hiszem.

2011. ápr. 29. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!