Mi baja az MP3 lejátszómnak? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Az egész úgy kezdődött, hogy voltak számok, amiket nem akart lejátszani, pedig azelőtt minden prímán ment. Majd pár napra rá el is tűntek, ám a helyet még most is foglalják, így nagyon korlátozott számban tudok csak zenéket hallgatni. Kérlek titeket aki tud, segítsen, hogy most akkor kaputt neki, vagy valahogy meg lehet csinálni. Valami vírus lenne, vagy mi a szösz? Teljes mértékben tanácstalan vagyok :( Előre is köszi:)2011. ápr. 26. 17:48
1/4 anonim válasza:
mennyi idős a lejátszód? mer ha már régi, akkor valoszinüleg kezdi magát megadni, az ellen nemigen tudsz mit tenni. probáld meg leformázni, az általában sok problémára megoldás, anno az én mp3-amnál is működött, amikor nem ismerte fel az összes tárhelyet. de igazából ma már nem is igazán éri meg külön lejátszót cipelni magaddal, én is telorol nyomom a zenét, még a több éves telok is játszanak mp3at
2/4 A kérdező kommentje:
Tudom h telón is hallgathatnék, de mp3mat jobban szeretem, mert tönkrement a telcsim fülhallgatója, és sose jutok el addig, hogy újat vegyek :) mp3hoz könnyebben veszek :D köszi a segítséget, majd megpróbálom :)
2011. ápr. 28. 17:42
3/4 A kérdező kommentje:
Ezer hála neked :) megformáztam és minden szép mostmár :D
ha tudtam volna, hogy ilyen könnyű:D
2011. máj. 10. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!