Miért írja a gépem hogy nincs hangeszköz?
Figyelt kérdés
Az van, hogy valamiért az egész gépem elromlott a bátyám megjavította (kiporszívózta, szétszedte újra összerakta) aztán a hang nem volt jó az alaplapom és a hangkártyám száma szerint is próbáltam az interneten hangeszköz letölteni, de aztán sem volt jó. Akkor a bátyám azt mondta valami más hiba lesz, szét kell megint szedni csak persze ő egy hónapja lusta rá, hogy szétszedje ma is egész nap itthon volt, de persze lustálkodott 5 órát az ágyában úgy hogy nem is aludt. Szerintetek mi a hiba. Én most csak leszedtem a gépem oldalát, mert nem igazán értek hozzá, de most meg valami kihúzódott és azt írja nincs helyi kapcsolat és az a rossz internet se működik most ezért más gépről kell írnom. Légy szíves segítsetek sürgős lenne. És hogyha nem sikerül, megadhatnátok egy szakember számát.2011. ápr. 26. 15:35
1/3 anonim válasza:
Először:
Az UTP kábel kihúzódott a hátuljából lehet. Így néz ki:
Ilyen aljzatba kell bedugni:
Utána:
A hangkártya ha alaplapi legegyszerűbben az alaplap gyártó oldalán találhatsz drivert hozzá. Az alaplapon általában jó naggyal írja a típus, hantázok egyet: NX-7G vagy hasonló. Felpattansz a gyártó oldalára pl ha asus akkor asus.com ott support vagy driver download és az alaplapod típusához megkeresed a megfelelő rendszer függvényében a hangkártya drivert
2/3 A kérdező kommentje:
Hát az internet már működik, de a hang még mindig nem lehet, hogy majd veszek egy új hangkártyát. Köszönöm szépen a választ.
2011. ápr. 26. 17:49
3/3 anonim válasza:
Üdv.
milyen alaplap van a gépedbe ?
ha külön van a hangkártya az milyen tipusu?
milyen windows van a gépen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!