PS3-nál hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Most tervezek jövő hónapban venni egy ps3-at, csak ezt nem értem:

ha pl egy 40 gb-osat veszek, akkor arra a 40 gigára minden játékot fel fog pakolni amit megveszek hozzá, vagy mennek lemezről is, nem kell feltenni őket a gépre?

2011. ápr. 25. 15:10
 1/7 anonim válasza:
Elvileg csak lemezről mennek!!.. Sok játék amúgy se férne fel rá, a játékok Blu-Ray lemezen vannak, amik 25 gigásak(/játék)..
2011. ápr. 25. 15:21
 2/7 anonim ***** válasza:
futtatja winyóról is, ha kivan jailbreak-elve
2011. ápr. 25. 15:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
elsőhöz annyit tennék hozzá, hogy csak a ps exkluzív játékok használják ki a br lemezt (a multiplatformok nem haladják meg a 8,5 gigát)
2011. ápr. 25. 15:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Én meg az elsőhöz még annyit tennék hozzá, hogy 2 rétegű BR lemezre kerül sok játék, mert van pár, ami 40 gigát felülről karcolja (killzone 3, FF XIII, Madden NFL, meg még 2-3), és most, hogy egyre több a 3D-s játék, egyre inkább a 40 gigához közelednek.

Amúgy nem lehet a játékok 100%-át felmásolni, csak amennyit a fejlesztők beprogramoznak, hogy másolhass.

És az sem kötelező, csak ajánlott, hogy kevésbé terheld az olvasófejet, és tovább bírja.

Persze ha flashelve van, akkor a 100%-uk HDD-ről fut.

És ha fat-et akarsz venni, a 60 gigásat véletlen se, mert azok sorban halnak meg.

2011. ápr. 25. 17:37
 5/7 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat, most úgy néz ki, valszeg egy refurbished 40 gigásat veszek, 46ezerért adják konzolokszervizében, ami nekem tökéletesen megfelelő ár :D
2011. ápr. 26. 22:00
 6/7 anonim ***** válasza:
+20k-ert (bar nem keves, kb 2 uj jatek, vagy 3-4 hasznalt) viszont mar vadonatuj 320 gigas slim-et kapsz.
2011. ápr. 27. 19:36
 7/7 A kérdező kommentje:
nekem az sok, most fogok mekiben kezdeni, 20k az kb félhavi fizetésem..
2011. ápr. 27. 21:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!