Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Plazma tv éles pukkanás nincs...

Plazma tv éles pukkanás nincs kép csak hang mi mehetett tönkre?

Figyelt kérdés

Plazma tv minap egy éles pukkanást követően elhalálozott képileg. Hang van csatornát lehet váltani. Forrást is minden megy rajta csak a kép nem.

Még annyit hogy látható hiba nincs....

mi mehetett tönkre hol lehet a gond?

Esetleg a hűtőborda alatti IC-k közül mehetett gajra valamelyik az y,z, panel valamelyikén?

(A Z panel korábban már volt javíttatva ilyen miatt de akkor nem volt pukkanás....)

2011. ápr. 25. 13:29
 1/9 anonim ***** válasza:

"Forrást is minden megy rajta"

Mi van?

2011. ápr. 25. 13:38
 2/9 A kérdező kommentje:

Forrás = Bemenetek közti váltás.

Forrás táblázatként írja amikor van kép.....

2011. ápr. 25. 13:44
 3/9 A kérdező kommentje:
csak sajno nincs...
2011. ápr. 25. 13:45
 4/9 anonim ***** válasza:

Jaaa, hogy csak nem tudsz központozni! Értem!

Így lett volna értelme:

"Hang van, csatornát lehet váltani. Forrást is, minden megy rajta, csak a kép nem."

2011. ápr. 25. 13:57
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen így értettem elnézést ha kicsit értelmetlenre sikerült csak ilyet még nem produkált és ideges vagyok kicsit hogy nehogy "ki kelljen dobni".
2011. ápr. 25. 14:00
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem mindegy mi a baja?

1.Elviszed a szervízbe.

2.Bevizsgáltatod, árajánlatot kérsz.

3.Mérlegeled a javítás gazdaságosságát.

2011. ápr. 25. 15:51
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát nem nagyon akarom szervizbe vinni mert nagyon drágák na meg ha tudom mi a baja én is ki tudom cserélni a panelt meg, meg is tudom rendelni ahhoz nem igen kell szerelő és igen csak spórolok mert nincs például munkadíj és ez mostanában igen csak számít, két éve tényleg ezt csináltam volna de most inkább máshogy szeretném megoldani, ehhez csak akkor folyamodnék ha nem szükséges a panelcsere mert javítható na akkor irány a szerviz.
2011. ápr. 25. 21:50
 8/9 A kérdező kommentje:

Ja meg még annyit hogy idő közben felmentem egy szervizes oldalra. Ott leírtam a hibát és azt mondták hogy kijelzőmeghajtó panel hiba.

48000FT

Reális lehet?

Mondjuk a plusz munkadíj meg a szállítás.

Igen csak 50000FT fölött lenne.

Én mondjuk X,Y,Z hibára gondolok mert a kijelzőmeghajtó bekacsol és a táp feszek megvannak rendesen(Kimértem idő közben X,Y,Z lecsatlakoztatását követően).

2011. ápr. 25. 21:55
 9/9 A kérdező kommentje:
A q... anyát nem szétment a hibrid a Z-SUS panelen...
2011. nov. 30. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!