Marshall TSL601 gitár kombó feltűnően zúg. Ötletek?
Figyelt kérdés
Most vettem egy ilyen kombót és szerintem az alapzajnál jobban zúg.Full csöves erőlködő.Szerintetek mi lehet a baja?2011. ápr. 23. 21:29
1/5 anonim válasza:
Gitárral/hálózattal is lehet probléma.
Ilyenkor a szokásos körök:
Ugyanaz a gitár ugyanott más erősítővel, ugyanaz az erősítő ugyanott más gitárral, ugyanaz az erősítő ugyanazzal a gitárral máshol.
2/5 anonim válasza:
Ha az jön ki, hogy valóban az erősítő a ludas, lehet csőprobléma, főleg ha használtan vetted, ilyenkor egy új garnitúra cső plusz biasolás, 20-30 ezer forint.
3/5 A kérdező kommentje:
Kiállított darab volt a boltban és 50.000 forinttal olcsóbb, meg is kérdeztem az eladót, hogy mi ez a zúgás de azt mondta hogy a csöves erősítőknél mindig van ilyen zúgás...Lehet alapzúgás de ha félig feltekered a hangerőt már nagyon lehet hallani de ugye ha játszok semmi...Most akkor át lettem b.szva?
2011. ápr. 23. 22:47
4/5 anonim válasza:
Valamilyen szintű alapzaj normális, ez erősen minőségfüggő (az újabb Marshallok erősen nem tartoznak a jó minőségű cuccok közé).
Csak ezt így neten keresztül elég nehéz megmondani, hogy normális alapzaj vagy több annál.
Élőben kéne megmutatni valakinek, aki valóban ért hozzá, nem csak "rád akarja sózni".
5/5 A kérdező kommentje:
Igazából attól félek, hogy ha kimikrofonozzák egy koncerten(jó minőségű mikrofonnal) akkor a zúgást is lehet hallani?
2011. ápr. 23. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!