Fegyvernepper87 kérdése:
Playstation Networkon kinek mi a neve? Enyém Fegyvernepper
Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 11:25
5/23 anonim válasza:
az hol van? mert nekem csak e-mailt kér de pl motorstormban külön névvel versenyzek
6/23 anonim válasza:
Elozo
Regisztracional kellett megadni, es emaillel kell bejelentkezni, viszont mar a megadott nevvel mutat multis jatekoknal.
Amugy ha PSN baratokat keresel, menj a playstationcommunity.hu-ra, es ott forumon irj masoknak
7/23 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!!!
2011. ápr. 23. 16:40
8/23 Csicsek Zoltán válasza:
most egyyébként kösz hogy így felhozod ezt a psn témát! pont amikar nem tudunk... multizni. már pont elfelejtettem erre te meg felszakítod a sebeket!kösz szépen!
9/23 A kérdező kommentje:
nm!!
2011. ápr. 23. 20:27
10/23 anonim válasza:
20:09
Nyugi, holnap reggelre allitolag mar lesz (remelem is, mert mar 2-3 napja nem gyilokzonaztam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!